Rasszista vagy?
Figyelt kérdés
Nem jár érte lepontozás, sem veszekedés(legalábbis az én részemről biztosan nem).
Csak kíváncsi vagyok.
2020. jún. 2. 08:12
22/27 anonim válasza:
Keveredik a fogalom, hogy faji megkülönböztetés és fajgyűlölet.
23/27 anonim válasza:
Életem első 20 évében még eszembe se jutott, hogy én rasszista legyek. Rengeteg roma barátom volt, jól kijöttem velük, aztán maguk közt valószínűleg unalomból az egyik, majd a több terjesztgetni kezdtek rólam olyan dolgokat, olyan durva dolgokat mondtak rám, úgy kezdtek velem viselkedni, hogy a pszichiátrián kötöttem ki. Úgyhogy màr inkább távol maradok tőlük, amennyire csak lehet.
25/27 anonim válasza:
Ezen tessék szépen elgondolkodni: [link]
Mégis milyen jogon mondja valaki egy fegyveres emberre, aki harisnya maszkot visel, hogy rossz ember?
26/27 anonim válasza:
A rasszizmus szívás. A valóság még inkább.
27/27 anonim válasza:
Fajgyűlölő nem vagyok, de tisztában vagyok az embertípusok és nemzetek közti különbségekkel.
Szóval pontosítani kell a kérdést, hogy igen/nem választ adhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!