Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a donghuákró...

Mi a véleményetek a donghuákról, azaz a kínai animékről? Én az utóbbi fél évben erősen ismerkedem velük, és egyre jobban tetszenek.

Figyelt kérdés
Nem szeretnék veszekedést!

2020. máj. 28. 08:46
 1/3 anonim válasza:
16%

Szerintem abszolúte nézhető.

Mellesleg megemlítem, hogy már jó pár éve nincs "anime".

Mármint vannak.

Szóval. Kínában minden olcsóbb. Ez köztudott.

A munka erő is. És mivel olcsóbb ezért megrajzolják ott az animét. A key frameeket japánban a kitöltést kínában. Viszont az anime az azért anime mert japán és nem kínai japán.

Fúúúúú...

Nagyon nem tudom megfogalmaznibocsi.

2020. máj. 28. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kezdenek belerázódni a készítésükbe, nincs bajom a donghuákkal egyáltalán. Mondjuk még nem néztem végig egyet sem, de ez nem az ő hibájuk lol

Én örülök, hogy kezdenek népszerűbbek lenni, mert minél többet nézel, annál jobban megszokod a kínai nyelv hangzását - nekem meg már elegem van a sok "de a kínai olyan hülyén hangzik" kategóriájú nyafogásból.

2020. máj. 28. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Mióta láttam a Mo Dao Zu Shi-t, odavagyok értük. Szerintem a legtöbb nagyon jó, bár természetesen vannak vadhajtások, vagy kevésbé jók.

Kedvenceim:

Mo Dao Zhu Shi

The Emperor's Strategy

Douluo Dalu

Tong Ling Fei

The King's Avatar

Jie Yao

Persze, a lista még bővülhet. Örülök, hogy kezdenek feltörni a kínaiak is ilyen téren. Plusz annak, hogy a Youtube tele van angol feliratos donghuákkal, és néhányhoz magyar felirat is készült már. :)

2020. júl. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!