Mi a véleményetek a donghuákról, azaz a kínai animékről? Én az utóbbi fél évben erősen ismerkedem velük, és egyre jobban tetszenek.
Szerintem abszolúte nézhető.
Mellesleg megemlítem, hogy már jó pár éve nincs "anime".
Mármint vannak.
Szóval. Kínában minden olcsóbb. Ez köztudott.
A munka erő is. És mivel olcsóbb ezért megrajzolják ott az animét. A key frameeket japánban a kitöltést kínában. Viszont az anime az azért anime mert japán és nem kínai japán.
Fúúúúú...
Nagyon nem tudom megfogalmaznibocsi.
Kezdenek belerázódni a készítésükbe, nincs bajom a donghuákkal egyáltalán. Mondjuk még nem néztem végig egyet sem, de ez nem az ő hibájuk lol
Én örülök, hogy kezdenek népszerűbbek lenni, mert minél többet nézel, annál jobban megszokod a kínai nyelv hangzását - nekem meg már elegem van a sok "de a kínai olyan hülyén hangzik" kategóriájú nyafogásból.
Mióta láttam a Mo Dao Zu Shi-t, odavagyok értük. Szerintem a legtöbb nagyon jó, bár természetesen vannak vadhajtások, vagy kevésbé jók.
Kedvenceim:
Mo Dao Zhu Shi
The Emperor's Strategy
Douluo Dalu
Tong Ling Fei
The King's Avatar
Jie Yao
Persze, a lista még bővülhet. Örülök, hogy kezdenek feltörni a kínaiak is ilyen téren. Plusz annak, hogy a Youtube tele van angol feliratos donghuákkal, és néhányhoz magyar felirat is készült már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!