Németország vagy Franciaország?
Sziasztok!
18 éves vagyok és mindenképp szeretnék majd több időt eltölteni egy Nyugat Európai országban, ami vagy Franciaország, Németország vagy Belgium lenne.
Szerintetek ezek közül hol lenne érdemesebb "élni" a mindennapokat? :)
A ketto kozul Nemetorszagot mondanam, szemely szerint Franciaorszag nekem nem tetszett, csak par napot voltam, viszont en csupa ellenseges emberrel talalkoztam, persze ez az en velemenyem, de engem Nemetorszag sokkal jobban magaval ragadott, pedig sosem tanultam a nyelvet, mert az kifejezetten nem tetszett. Belgimban meg sajnos nem jartam, arrol nem tudok velemenyt mondani. En a helyedben akar Hollandian is elgondolkoznek, szamomra az elso helyen all az Europai orszagok kozott.
En 19 evesen koltoztem Angliaba, nekem nagy dilemmam volt az Anglia vagy Hollandia kerdese. Itt kaptam lehetoseget es eltem vele, de mai napig vagyam hogy egy kicsit eletvitelszeruen eljek Hollandiaban es Nemetorszagban is.
Milyen nyelveken beszelsz egyebkent?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2-es uh igen Hollandia nekem is bejön, de a nyelvvel nem vagyok kibékülve :D
Egyébként Angol középfok, és Német olyan alap-közép között
2-es vagyok :)
Hollandiat azert nezegettem anno, mert van sok munka, irodai is ahol eleg az angol nyelvtudas illetve a nemetet is sokan beszelik. Franciaorszagban viszont jobban jellemzobb, hogy szukseges a francia nyelvtudas. Viszont akkor neked lehet Nemetorszag lenne a legjobb, fejleszteni a nemetet, kint nagyon gyorsan megy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!