Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Találkoztál már olyannal,...

Találkoztál már olyannal, akit interneten keresztül ismertél meg? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Aham, pár DeviantArtos ismerősömmel találkoztam már élőben is. Poén volt! :D
2010. júl. 29. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Na, az én mérlegem:

- egy lány, 3 éve (ő máig a legjobb barátnőmnek vallja magát, rendszeresen találkozunk, sőt, még az is kiderült, hogy rokonok a párommal)

- a párom, 6 éve (elsőre más volt, mint képeken, de jól alakult a dolog, azóta is együtt vagyunk)

- egy másik pasi, kb. 3 éve (uhh, az egyetlen negatív tapasztalat... netes fórumon ismertem meg, és mivel személyesen akart nekem átadni valamit, találkoztunk, de utána is állandóan keresett, zaklatott, nem hagyott élni... csúnya vége lett.)

- egy harmadik pasi, 4 éve (vele mondjuk ugyanoda jártunk általános suliba, de én nem ismertem őt, később ismerkedtünk össze a neten, azóta is beszélünk hébe-hóba...)

Asszem ennyi.

24/L

2010. júl. 29. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Persze.

Fél éve a barátom. :)

2010. júl. 30. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!