Miert hiszi azt minden ember hogy Korea meg Kina ugyanaz? Es miert van az ha meglatnak egy azsiait az egybol “kinai”? Mikozben tok kulonbozo a ket orszag. Eg es fold
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 15:00
21/23 anonim válasza:
Törökországra céloztam a pár évtizeddel:)
Egyébként gyököknek nevezzük a hangul alkotóelemeit. Nem kell bemutatni, beszélek koreaiul. Az hogy hanját használták évszázadokig nem releváns, ugyanis ma alig használnak. Egy magyar nem találkozik hanjával. Kb csak hangult láthat a koreai nyelv kapcsán.
A japán nyelvben pedig direkt kitértem a kanjikra, mint kivételre. Szóval nem tudom miért hozod fel a kínai eredetét.
22/23 anonim válasza:
Annak viszont örülök, hogy a hangul egyszerűségét említed, ugyanis ezzel pont hogy abban adsz igazat, hogy teljesen eltér az íráskép a másik két nyelvétől:D
23/23 anonim válasza:
Egy koreai vagy mas távol keleti sem találkozik ékezettel! Még egy angol sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!