Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan ismerhetek meg Magyaror...

Hogyan ismerhetek meg Magyarországon ázsiai embereket?

Figyelt kérdés
Trollokat nem szeretnék a kérdés alá.(Főleg nem a jelen helyzetben!!) Nem rasszista irányú a kérdésem, nagyon érdekel az ázsiai kultúra, szimpatikusak az emberek, egyáltalán maga a világuk is annyira szimpatikus nekem. Nagyon szívesen beszélgetnék velük.

2020. ápr. 27. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Kimész a kínai piacra... vagy az Ázsia centerbe. :)
2020. ápr. 27. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Mi az, hogy ázsiai kultúra?

Ázsia egy földrész, iszlám buddhista/hindu, ortodox stb kultúrával.

Mire gondolsz, kikre?

2020. ápr. 27. 20:52
 3/7 anonim válasza:
100%

#2-nak teljesen igaza van.

A kulcsszavaid alapján látom, hogy kelet ázsiakra vagy kiváncsi. Máskor azt írd, mert ázsia tényleg nagyon nagy, rengeteg néppel és különböző kultúrával.

Tudsz ismerkedni velük online, japán/kínai/koreai intézetben, ázsia centerben vagy kínai piacokon. Esetleg jelentkezhetsz cserediákokat segítő önkéntesnek is.

2020. ápr. 28. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ázsia az nagyon nagy sok kultúra van ott többféle emberekkel.
2020. ápr. 29. 10:10
 5/7 anonim válasza:
72%
Ázsiában tényleg sok kultúra van, de #2 válaszoló: a kultúra NEM egyenlő a vallással. Mindegy... Kérdezőnek: ha ázsiai emberekkel akarsz megismerkedni akkor nyugodtan menj például az Ázsia Centerbe. Tudom, lehet hülyén hangzik, de ott vannak baromi kedves és nyitott ázsiai emberek, velük nyugodtan beszélgethetsz. Persze nem mindegyik olyan kedves, jót kell kifogni, de én már találkoztam nagyon jófej emberekkel ott és sokat meséltek a kultúrájukról...
2020. máj. 15. 07:58
 6/7 anonim ***** válasza:

A kultúra nem egyenlő a vallással így van, de mégis más világ/mentalitás és igenis kultúra egy Bhután vagy egy Üzbegisztán. És ebben igenis nagy mértékben benne van a vallás.

Lásd, nálunk a katolikus-protestáns emberek között is vannak komoly mentalitásbéli különbségek, ha nem is olyan élesek.

2020. máj. 20. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyelő *

Más kultúra*

2020. máj. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!