Megvédenél egy ismeretlen lányt 5 romától, ha látod, hogy megakarják erőszakolni és kés is van mindegyiknél?
Hát elöször is a rendorség oztán egy kertléc vagy valami kemény bot és + a haverok ha megszurták engem vagy a lányt akkor elö a bicskát.
Tudom ez kicsit szeszéjjes válasz de alképzeltem a legrosszab variáciot :/
hívnám a rendőrséget mobilon, mielőtt észrevesznek, és elszedik, talán megpróbálnék zajt csapni, meglökdösni a kocsikat, hogy megszólaljon a riasztójuk, vagy valami...
ha lenne pisztolyom, akkor odamennék (gázfegyver is elég, azzal is lehet kárt okozni, közelről haláls, de pár méterről simán térden lőném...könnyű rá engedélyt szerezni, és a fegyvervizsgám is megvan, az is könnyű, ha budapesten vagy Mo-n laknék, biztosan lenne pisztolyom, mégha nem is "igazi")
igaz itt mindnekinek nagy a szája, engem amikor megtámadtak egyszer este a teli villamosmegállóban (petőfi csarnoknál), SENKI, DE SENKI nem jött oda, nekem kellett a 46 kilómmal szájba verni a támadót,
és amíg kidőlt, mert részeg volt, odamentem két sráchoz és megkérdeztem mi a sz*rt csinálnak itt, amikor engem itt ütnek.
hívták legalább a rendőrséget, az kb 10perc volt,
de ez a fazon később két lányhozt is odament, azok KETTEN voltak és elkedzted sikoltozni...hülye p...ák.
Én őszintén bevallom: nagyon megijednék, elbújnék, hívnám a rendőröket, bár attól függ, sötét van-e, alapból elhagyatott-e a hely, stb
21L , 160 cm ..
(amúgy én is eléggé "szennyezett" környéken lakom (Csepel), szóval akár még elő is fordulhat... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!