Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az ázsiaiak (Koreaiak) miert...

Az ázsiaiak (Koreaiak) miert tunnek kancsalnak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szemükbe süt a nap.
2020. ápr. 23. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Náluk genetikailag gyakoribb a kancsalság.
2020. ápr. 23. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt valaki, akit én az elején annak hittem. Aztán egy idő után kiderült, hogy tökéletes szögben állnak a szemei, csak az egyik szemén, belső szemzugban valamiért lejjebb volt húzódva a szemhéja (nem tudom miféle probléma miatt), mint a másikon, ami viszont kifejezetten másik irányba lejtő szemrés volt, és ez olyan fura hatást keltett, mintha néha "ici-picit" kancsal lenne az illető. De egyáltalán nem volt az. Mondhatni, az egyik szemnyílása volt "elcsúszva".

Arra gondolok, hogyha valakiknek kifelé erősebben beszűkül a szemrésük, úgy tűnik, mintha a szembogár középhez képest jobban szélre állna. (vagy ugyanez fordítva - és akkor bandzsa, na ilyen több van, azt elismerem) Lehet valami ilyesmit érzékelsz némelyeknél. De az átlag távol-keleti nagyon messze van attól, hogy te bármi ilyet lássál. Épp eleget nézem őket, hidd el. Paleoszibériaiakhoz képest azok gyakorlatilag europid arcok.

2020. ápr. 23. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolso: igy teljesen logikus :)
2020. ápr. 23. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Hmm... Sosem láttam még kancsal ázsiait pedig láttam jó már néhány százat...
2020. máj. 6. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!