Városokat lepnek el a koreaiak?
Komáromban lakom és feltűnt,hogy napról napra, hétről hétre egyre több koreai mászkál az utcákon, lakóépületek épülnek nekik, a város tradicionális éttermeit felvásárolják, reggel és este nyüzsögnek a városban. Autókat vezetnek,nem is akárhogyan a szó rosszabbik értelmében,baleseteket okozva. Nem skatulya elv, az összes úgy vezet,hogy némelyiknek szinte napok kérdése és összetöri a nem is akármilyen autóját. Felvásárolnak mindent amit csak lehet,tönkretéve ezzel a várost amelyet elcsúfít szinte a puszta jelenlétük.
Nincs bennem semmi rasszizmus, amikor megjelentek még szinte örültem is nekik,hiszen egy új kultúra,új emberek. De ami sok az sok.Egyre több van, és tönkre teszik a gazdaságot is. Komplett hoteleket vásárolnak meg, amelyek előtt szintúgy nyüzsögnek gyakran akadályozva a forgalmat és mit sem törődve a közlekedő autókkal.
Kíváncsi vagyok a véleményekre és a meglátásokra.
„Felvásárolnak mindent amit csak lehet,tönkretéve ezzel a várost amelyet elcsúfít szinte a puszta jelenlétük.”
Mi ez ha nem rasszizmus?:D Csúfnak titulálod egy másik rassz képviselőit. Egyenesen vizuális környezetszennyezést kiáltasz:D
Mégis miért megy tönkre a gazdaság, ha adás-vétel zajlik, és vállalkozást üzemeltetnek emberek?
Semmilyen rasszista szándék nincs bennem, kedves első válaszíró, ez "csupán" egy olyan ember kétségbeesett gondolatai aki e városban nőtt fel és megrémíti a gondolat, hogy ebből a történelmi városból egy gyárakkal teli, szennyezett levegőjű kihasznált romhalmaz lesz olyan emberek által akik fittyet hányva az egészre egy nap odébb állnak és egy másik várost tesznek tönkre.
A helyi média információiból tudom,hogy honnan jöttek. A városhoz közeli faluban pedig indiaikat szállásoltak el, mondjuk az ő számuk még elenyésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!