Európában melyikek a leg melegbarátabb városok?
Több ok miatt döntöttem úgy, hogy ha sikeresen lediplomáztam, elköltöznék az országból.
Egyrészt mert nem érzem magam biztonságban, sem lelkileg kiegyensúlyozottnak itthon. Másrészt mert melegként itthon rosszabbak a munkavállalási esélyeim.
Melyik európai nagyvárosok a leg toleránsabbak?
London és Amszterdam már túlzsúfolt, szóval ha lehet, ezeken kívül...
Google bácsi szerint Antwerpen, Barcelona.
Amúgy ha visszatérnél a hetero élethez, mindjárt megtalálnád a helyed. Ha mégsem akkor, Hollandia és társai tárt karokkal várnak!
Párizs, Berlin kedvelt célpont szokott lenni, a legtöbb turista ide utazik vagy egy időre ki is próbálja, milyen az élet. És bármily meglepő, Spanyolország is elég toleráns, még akkor is, ha katolikus vallású a többség.
De hm, megkérdezhetem, mit dolgozol? (Ha pl. tanári végzettséged van, egyetértek - más esetben nem biztos. Egy meleg és egy leszbikus barátom itthon dolgozik, nem bántják őket - biztos vannak olyan helyek, ahol ha ki is derül, hogy párkapcsolatban élsz, nem csapnak agyon. :/)
[22:00-es vagyok]
Na, csak azért mondtam ezt, mert én is meleg vagyok - hm, mondhatjuk így is, és szeretnék ugyan kint szerencsét próbálni, de közben azt vallom, hogyha csaholnak is az emberek itthon, nekünk nem a menekülés a feladatunk, hanem az, hogy bemutassuk, hogy mellékesen melegek vagyunk; mert a lényeg az, hogy jó szakemberek, munkánkban és emberi mivoltunkban rendezettek, elismertek legyünk. :)
Sajnos én nem vagyok elég stabil személyiség ehhez, túl könnyen rámjön a depresszió.
Grafikusnak tanulok, de gondolkozom rajta, hogy felveszem a tanári modult is...
Nekem egy kérdésem lenne.
Ezt írtad: "Másrészt mert melegként itthon rosszabbak a munkavállalási esélyeim."
Én azt nem értem, hogy a munkáltató mégis honnan tudja meg, hogy meleg vagy?
Bemutatkozol, hogy "Helló, XY vagyok, grafikus és meleg"?
Mert szexuális beállítottságtól függetlenül az embernek nem kellene a munkát a magánélettel kevernie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!