Hogy vannak angolul az Elfújta a szél c. könyv folytatásai?
Figyelt kérdés
Leignkább a Scarlett gyermekei és az Ahonnan a szél fújt c. könyvek érdekelnének. Hiába keresem, nem tudom összepárosítani az angol címeket a magyarokkal.
Köszi előre is!
2020. ápr. 20. 11:00
2/3 chtt válasza:
"nem tudom összepárosítani az angol címeket a magyarokkal"
Valszeg azért, mert a fenti címek szerzője magyar. Audrey D./Dee Milland Nemes István egyik írói álneve a sok közül.
3/3 anonim válasza:
Igen, igaza van a kettesnek!
Csak a Scarlett volt amerikai szerzőtől (Alexandra Ripley), az összes többit, Scarlett örökében, Scarlett gyermekei meg a jó ég tudja miket még, Nemes István írta írói álnéven.
A Scarlett örökébent olvastam vagy 25 éve tiniként, borzalmas volt, de végigverekedtem magam rajta, a Scarlett gyermekeit nem bírtam elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!