Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek? Voltam egy...

Szerintetek? Voltam egy buliba, és volt pár egyetemista. Mindegyik össze vissza smárolt 2 lány kb 5 pasival egymás után.

Figyelt kérdés
Meg úgy viselkedtek, mint egy utolsó ..Törtek zúztak nem tudtak viselkedni.. Aztán megkérdeztem tőlük mit tanulnak hát ők orvosnak, bölcsésznek.. Nem néztem volna ki belőlük.. És olyan nagyképűek voltak.. Kérdezték hogy én mit tanulok.. Erre mondtam hogy most érettségiztem tovább és megyek technikumba.. erre az egyik azt mondta de gáz.. Ez azért sz*rul esett de mind1 mentem is el a buliból.. Miért ilyenek? Miért hiszik az hogy ők Egyetemre mennek és aztán övék a világ?? Jó volt ott egy pár rendes is nem mondom de a 3 negyede.. mitne mondjak.. Köszönöm a válaszokat.!
2010. júl. 27. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen bulikban az alja jön össze, a normális egyetemistákkal nem fogsz ilyen helyen találkozni. Én se vagyok bulizós.
2010. aug. 2. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!