Szerintetek jó ötlet?
Szóval a szitu: összevesztem a legjobb barátommal,igen csúnyán. Az ügyben érintett a nője is vastagon érintett, de nem rajta kaptunk össze. Akit érdekel, itt az előzmény,részletesen: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én meg akarom menteni ezt a barátságot, éppen ezért írtam neki egy levelet,amiben összefoglalom a gondolataimat az eseményről-igen,elég old fashion way tudom,de csak így tudom elérni. Valahogy eljuttatom hozzájuk,vagy személyesen dobom be a ládájukba,vagy később adom fel,mivel holnaptól 1 hétig nem lesz itthon. Szerintetek jó ötlet ez,vagy bukásra van ítélve? Azért is írok levelet,mert talán így végigolvassa,nem úgy,mintha e-mail-t,vagy valamilyen más elektronikus üzenetet írnék...
Summa summarum,mit gondoltok? Ha valakit érdekel,a levél szövegét is el tudom küldeni.
Köszi a válaszokat. (Ha lehet,kulturált formában.)
ha más nem segíthet,írj neki.
Én úgy látom,h ha vki eldob egy barátot nőér,vagy pasiér előbb-utóbb egyedül marad. Ha a csaj eddig is sunyiskodott,mesterkedett,ez után is ezt fogja csinálni,de nem lehet a végtelenségig.
Lehet hü.lyén hangzik,de a barátod úgy is melletted fog kikötni,de időbe telik,míg tisztán látja a dolgokat.
Remélem érted miről beszélek,mert elég zavarosra sikeredett.
Igazából azt lenne nagyon jó tudni,hogy mi lehet ebből az egészből...én bízom benne,hogy benne is él még a barátságnak legalább egy kis szikrája...és nem tépi el már ez első mondatnál a levelem. Itt igazából az a kérdés,hogy ő mit gondol erről az egészről...remélem tényleg ,,csak" arról van szó, hogy totál a csaj bűvkörébe került,és hogy majd ki tud törni onnan...
A lényeg, a levél készen áll, én is,meglátjuk mi lesz.
hogy van e még benne szikra a barátságotokra,majd akkor derül ki,ha elolvasta a leveled. Azután vagy felkeres és megbeszélitek,vagy nem,és neki ennyit ért. Nagyon sz.r,fájdalmas helyzetben vagy. Már én is átéltem sajnos. Drukkolok!
1.voltam.
Köszönöm a biztatást, de sajnos abból kiindulva,hogy a születésnapomat(ma volt) egyedül ő felejtette a barátaim közül-még olyan haverok is írtak,akikkel nem sűrűn találkozom-sokat elárul.
Mindegy,a levél el fog menni.Mikor elfújtam a gyertyákat azt kértem,legyünk újra barátok.
Talán ért valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!