Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Arra általában mi szokott...

Arra általában mi szokott lenni a magyarázat ha valaki csak megnézi mit írtam neki de nem méltat válaszra?

Figyelt kérdés
évek óta ismerjük egymást és elvileg jóban is vagyunk, csak ritkán beszélünk netes ismerősről van szó. kérdeztem tőle valamit egy nyilvános témával kapcsolatban de nem méltat válaszra. nem is fog már, nem most történt. az ilyeneket nem tudom hova tenni
2020. ápr. 17. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet, de egy biztos: annyira nem vagy fontos neki.
2020. ápr. 17. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem te nem vagy fontos neki, hanem a mondanivalódra nem tudott semmi olyat reagálni, ami számára megérte volna azt, hogy közölje veled. Vagy még nem tud rá válaszolni, reagálni, mert még nincs a birtokában a kért információ. Vagy csak gyorsan rápillantott a telefonjára, de nem ért rá választ gombolni. Vagy a számitógépén is be van jelentkezve, és igy automatikusan minden bejövő üzenet olvasottá válik.

Vagy csak úgy van vele, hogy ha igazán fontos vagy sürgős lenne neked a dolog, akkor nem üzenetet küldtél volna neki, hanem felhivod őt, és megkérdezed / közlöd, amit szeretnél. De mivel nem igy tettél, ezért valószinűleg nem is fontos, akkor meg ráér.

2020. ápr. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!