Ti melyik korba "utaznátok" vissza szívesen?
Figyelt kérdés
Melyik az a korszak amiben bár sajnos nem élhettetek, de szívesen "körülnéznétek", visszarepülnétek oda az időben?2020. ápr. 15. 16:19
1/8 anonim válasza:
I.sz. 20-33 mai Izrael.
1960-ba összehaverkodni Steve Jobs es Wozniakkal, hogy 1976-ban együtt alapításuk meg a majd a világ legmenőbb márkáját. 😋
3/8 anonim válasza:
Nagy Sándor kora, egy pár napra.
Utána egy hónapot eltöltenék a 18. században, és megnéznem Olaszországot, Franciaországot, az USA-t, és Magyarországot.
4/8 anonim válasza:
Körülnézni gyakorlatilag bármelyikbe. Már úgy értem, ha nem kell ott maradnom örökre, illetve az életem és az egészségem nem kerül veszélybe közben, garantált a visszatérés a lehetősége. De komolyan, nagyon szeretem a történelmet és a különböző kultúrákat, szóval ahogy a jelen világban lényegében bárhova szívesen elutazom turistaként, legalábbis ami biztonságos, úgy ha időutazásra lenne lehetőség, hasonlóan bármely helyet és kort megnéznék szívesen, amire csak lehetőség adódna.
5/8 anonim válasza:
A XX. század eleje (még az I. Világháború előtt) vagy az 1950-60-as évek.
6/8 anonim válasza:
Amikor még nem volt ember és csak dínók meg ősállatok éltek. Meg háborítatlan természet.
7/8 anonim válasza:
Az 1990-es évekbe mennék vissza, sokan legendásnak nevezik azt az évtizedet, megnézném mi miatt volt legendás.
8/8 anonim válasza:
Vissza semennyit.
Elore mennek csak. Legalabb 300 evet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!