Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gólyatáborba mondtok nekünk...

Gólyatáborba mondtok nekünk jó kis beavatási szivatásokat leendő elsősöknek?

Figyelt kérdés

Kinek milyen ötlete van vagy miben volt esetleg része már?

Nem megpüfölésről van szó, na de főleg fiúkat azért szeretnénk kicsit megszivatni, hogy emlékezetes legyen.

2010. júl. 27. 13:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

11:52

nekemnincs energiám ilyen hosszan válaszolni, h hát nem 14 vagyok, de egy biztos: te nem a valóságban élsz ...

méghogy nincsenek ilyen esetek? HAHAHAHAA

koleszos vagy? fogadjunk, nem....

2010. júl. 28. 17:43
 12/18 A kérdező kommentje:

szal nagyon benézted te ezt, de azon röhögök főleg h azt írtad, nyelvtanilag sincs értelme, csak mert az egyik szakom pont nyelvszak :)

na kedves akárki, és akkor mivel te koleszban soha az életben nem jártál vagy arra gondoltam, h esetleg valami kisebb városban vagy, ahol prűdebbek az emberek, képzeld el, hogy ugyan ez nem kötődik a gólyákhoz, de a mi koleszunkban tök rendszeres, hogy srácok billiárdoznak 4-5-6 fős csapatokban, és a vesztes meg vetkőzik, aztán így megy a következő kör. Azt meg mondanom se kell milyen jó hangulatot teremt ez, sokszor alig lehet beférni ... és ebben epdig semmi szivatás, egyszerűen tudod vannak bevállalósabb, vagányabb srácok is, és hála istennek nem mindenki olyan kis nyámnyila, mint amilyenekere te gondolsz, és feltehetőleg amilyen te is vagy ...

És ugyan szted 14 éves is vagyok meg fiú is vagyok, de ezt hagyjuk, lényeg h nekem jobban bejönnek az ilyen vagányabb srácok, mint akik pl még a tusolóban se mernek másokkal együtt tusolni, mert "szégyenlősek". A fiúk persze ezen jót röhögnek, de tudod inkább nekik van hatalma mentális problémájuk, és elkelne kis segítség. Nem hiszem, hogy a poénkodással lenne a baj.

2010. júl. 28. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
Szánalmas kis tiniribanc.
2010. júl. 30. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező: Most nem az ideálodat kérdeztük. Ha neked bejön egy olyan pasi, aki a csempére veri a haverokkal, meg vetkőzik esténként a fél évfolyam előtt, akkor egészségedre. Egy férfiban legyen tartás.
2010. júl. 31. 23:28
 15/18 A kérdező kommentje:

utolsó ... nem az ideálomat írtam, hanem azt, hogy egy koleszban ezek a hülyeségek kb napi szinten mennek a srácok között .... most akkor mégse én vagyok eltájolva annyira

és mi köze ennek a tartáshoz ?? te atya úr isten

2010. aug. 1. 09:02
 16/18 A kérdező kommentje:

egyébként most hogy ezt írtad, na tudod lehet, hogy az ilyen hűde "tartással" rendelkező srácok azok, akiket előszerettel kiközösítenek a többiek, sőt ha kisebb, akkor kicsit meg is nevelik

de sztem te se laktál koleszban soha az életben

2010. aug. 1. 09:04
 17/18 anonim válasza:
87%
Én sem laktam koleszban. De én úgy gondolom, hogy a gólyatáborok nagyon jók és ha valakinek nem tetszik az ne fizessen be és ne menjen el! Én most is gólya vok és voltam a nyáron gyólyában és k*rva jó volt 3 napos volt és sok helyre mentünk meg volt sok hülyesség és ott a három évfolyamot ugy szerveztek, hogy a szobákban és a csoportokban is tudjanak barátkozni, tehát a gólya tábor lényege a barátkozás. Nekem a gólya táborban nagyon sok barátot sikerült szereznem, és a sok szivatások ellenére sokat röhögtünk. A legnagyobb szivatás az utolsó ste volt a gólyák versenyeztek hol egymással hol a DÖK-ösökkel és ennek kb 9 óra körül lett vége és ugy 10 körül el lekellet feküdni, lámpát nem volt szabad oltani és ha nem fogadtunk szót akkor ki kellet menni futni vagy gugolni stb. Ezen az estén kitalálta egyik barinőm(szobatársam) h menjünk ki futni legyünk rosszak és igy is lett nekem már nem volt kedvem futni és feladtam én megmoindtam h nem futtok de végül megszivtam mert azt mondták ha nem csinálom azt amit mondanak akkor szólnak a tanároknak és az nem lenne a legjobb első benyomás. Futás után csendben dumálgattunk meg minden és akk egyik barimmal le akartunk menni WC-re (egy völgyben voltunk és a mi szobánk volt legfelül)és akk szóltak a DÖK-ösök h nem mehetünk le hanem menjük a ház mellé és ezt elmondtuk egy haverunknak (az is DÖK-ös) és az meg mondta h nyugodtan mehetünk csak azok voltak köcsögök...na aztán még dumálgattunk meg bejött egy barinőm a szobánkba és akkor lefeküdtünk aludni ugy fél háromkor. Én már naon fáradt voltam ugy h 10 perc alatt elaludtam. ÉS HÁROMKOR JÖTT AZ ÉBRSZTŐ!!! Kicsit sem voltam álmos....le kellet menni mindenki az ebédlőbe...és amikor mindenki ott volt akkor féllábon kellet állni és elmondani a gólya esküt...áááá de nem bírt mindenki megállni féllébon és ha vlki feldölt vagy lettette a lábát elöröl.... és vagy ugy 10 előrről kezdés után mondták h megfoghatnánk egymást h ne kelljen előről kezdeni. Na ezután lehettet menni aludni azoknak akik nem top listások vagy mi mert atoknak volt a büntetés (én azt hittem h felkerülök a listára a visszapofázásom miat de szerencsére nem egyébként azok kerültek fel a listára akik rosszak voltak vagy ismerösük DÖK-ös)azok futtotttak és aztán jöhettek aludni ez után persze ki ment az álom a szememből és nem aludtam hanem dumcsiztunk...nagyon sok jót tudnék mesélni ezekről...de azt azért ne felejtsük el, h ők is akik minket szivatnak azok is átélték már ezt.
2011. márc. 25. 20:04
 18/18 anonim válasza:
A drága édesanyádat szivassad! :)
2015. szept. 3. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!