Gólyatáborba mondtok nekünk jó kis beavatási szivatásokat leendő elsősöknek?
Kinek milyen ötlete van vagy miben volt esetleg része már?
Nem megpüfölésről van szó, na de főleg fiúkat azért szeretnénk kicsit megszivatni, hogy emlékezetes legyen.
11:52
nekemnincs energiám ilyen hosszan válaszolni, h hát nem 14 vagyok, de egy biztos: te nem a valóságban élsz ...
méghogy nincsenek ilyen esetek? HAHAHAHAA
koleszos vagy? fogadjunk, nem....
szal nagyon benézted te ezt, de azon röhögök főleg h azt írtad, nyelvtanilag sincs értelme, csak mert az egyik szakom pont nyelvszak :)
na kedves akárki, és akkor mivel te koleszban soha az életben nem jártál vagy arra gondoltam, h esetleg valami kisebb városban vagy, ahol prűdebbek az emberek, képzeld el, hogy ugyan ez nem kötődik a gólyákhoz, de a mi koleszunkban tök rendszeres, hogy srácok billiárdoznak 4-5-6 fős csapatokban, és a vesztes meg vetkőzik, aztán így megy a következő kör. Azt meg mondanom se kell milyen jó hangulatot teremt ez, sokszor alig lehet beférni ... és ebben epdig semmi szivatás, egyszerűen tudod vannak bevállalósabb, vagányabb srácok is, és hála istennek nem mindenki olyan kis nyámnyila, mint amilyenekere te gondolsz, és feltehetőleg amilyen te is vagy ...
És ugyan szted 14 éves is vagyok meg fiú is vagyok, de ezt hagyjuk, lényeg h nekem jobban bejönnek az ilyen vagányabb srácok, mint akik pl még a tusolóban se mernek másokkal együtt tusolni, mert "szégyenlősek". A fiúk persze ezen jót röhögnek, de tudod inkább nekik van hatalma mentális problémájuk, és elkelne kis segítség. Nem hiszem, hogy a poénkodással lenne a baj.
utolsó ... nem az ideálomat írtam, hanem azt, hogy egy koleszban ezek a hülyeségek kb napi szinten mennek a srácok között .... most akkor mégse én vagyok eltájolva annyira
és mi köze ennek a tartáshoz ?? te atya úr isten
egyébként most hogy ezt írtad, na tudod lehet, hogy az ilyen hűde "tartással" rendelkező srácok azok, akiket előszerettel kiközösítenek a többiek, sőt ha kisebb, akkor kicsit meg is nevelik
de sztem te se laktál koleszban soha az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!