Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki bemenni a nagymamámmal a...

Ciki bemenni a nagymamámmal a deszkásboltba?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés. :D És lehet, hogy rossz kategória. De a nagymamám veszi meg, adja a pénzt az egyik cipőmre, és azt mondta, hogy az Ő pénz, ezért szeretne Ő is bemenni. De nem tudom, én szívesen beviszem, tényleg, de mit fog rólam gondolnim más? ^^
2010. júl. 26. 14:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nagyon aranyos. :D Hát, én is inkább az ott nézelődőktől és az eladótól félek, hogy miért, az nem tudom. Talán mert még csak 11, és lány vagyok. :D Mondjuk, mások sem biztos, hogy egyedül mennek. Nem tudom, ti tudjátok, Veszprémben a Monoban az eladók milyenek? ^^
2010. júl. 26. 16:01
 12/18 anonim válasza:
Szikvízbe szoktátok nyomni? :D Egyszer kimegyek meglesem a nagyid :)
2010. júl. 26. 16:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Veszprémi vagy? :D Am nem, inkább a Kossuth utcai tahók vagyunk. xD
2010. júl. 26. 16:40
 14/18 anonim válasza:
Kit érdekel mit gondolnak? Aki lenéz az így járt, azt legszívesebben szájba vágnám egy deszkával valami jó szállkással ... de általában egy ilyen helyen főleg eladók biztos hogy nem ilyen parasztok, szóval szerintem tök jó, hogy a nagymamád vesz neked cipőt, semmi ciki nincs ebbe, sokan elvinnék a mamájukat akik már nem tehetik meg...
2010. júl. 26. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Én tökre bírtam, mikor anyum bejött velem rocker boltba tiniként. :D Nem szégyelltem, kicsit furi volt, de jó. :)

20/L

2010. júl. 26. 19:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Na, bementünk. :D Az eladó fiú ott bénázott, hogy ön, maga, tetszik, tudja, aztán nagymamám ráförmedt, hogy miért magázza. xD Juj, de megijedt szegény srác. :"D Végén egy Osiris cipővel és egy szép táskával távoztunk. :) Megígérem, többet nem fogok hisztériázni, hogy bejöjjön - e a mamim. :)
2010. júl. 27. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez tetszett :)
2010. júl. 28. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Aranyos. :)))
2010. júl. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!