Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki bemenni a nagymamámmal a...

Ciki bemenni a nagymamámmal a deszkásboltba?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés. :D És lehet, hogy rossz kategória. De a nagymamám veszi meg, adja a pénzt az egyik cipőmre, és azt mondta, hogy az Ő pénz, ezért szeretne Ő is bemenni. De nem tudom, én szívesen beviszem, tényleg, de mit fog rólam gondolnim más? ^^
2010. júl. 26. 14:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt fogják gondolni, hogy milyen jó neked, hogy ilyen fiatalos és rugalmas gondolkodású nagymamád van, akit érdekelnek a deszkás cuccok :)

Ne törődj vele, nem fognak ujjal mutogatni rád, számomra ez egy teljesen természetes élethelyzet.

Anyukámat én rendszeresen viszem magammal olyan helyekre, ahol rámutat pl egy deszkás gatyára és aztán felkiált, hogy nem is tudta, hogy itt vannak női szoknyák is! Aztán amint rám néz, rájön, hogy hülyeséget mondott és hatalmasat röhögünk :)

Nálatok ilyesmi nem fog történni, csak az én anyukám ilyen szórakozott, nyugodtan vidd el a nagymamádat, nem ciki, nem fognak kinézni onnan ;)

Jó vásárlást!

2010. júl. 26. 14:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

talán azt, hogy a nagymamád vesz neked egy cipőt?

vagy azt, milyen jó fej vagy, h a nagyidat elviszed ilyen helyekre?

2010. júl. 26. 14:33
 3/18 anonim válasza:
100%

Ha nem gyöpös emberek vannak ott akk azt h. jófej mamád van..:D

Ha viszont gyöpösek akkor azt gondolják h. mekkora gyökér vagy a mamádal mész be...

De általában nem gyöpösek vannak ott :D

2010. júl. 26. 14:41
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Kit érdekel, mit gondolnak mások? Max azt, h neked van egy jófej angyid, vagy a nagyidnak van egy jófej unokája.
2010. júl. 26. 14:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Elég fiatalos nagyim van. ^^ Néha ki is jön velem gördeszkázni. Már megtanítottam olliezni is. :D Nagyon jól csinálja, ahhoz képest, hogy csípőprotézise van. Nagyon szeretem a nagymamámat. :) Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 26. 14:46
 6/18 anonim válasza:
100%

szerintem nincs ebben semmi gáz. Senki nem fog foglalkozni vele, hogy kivel mész be, csak te izgulsz miatta. Aki meg emiatt megszólna az úgyis csak egy debil hülye lehet. Szóval no para, irány a nagyival a bolt!

Ilyenekben ne is foglalkozz másokkal, ha te jól el vagy a nagyiddal akkor miért ne mehetnél vele...

2010. júl. 26. 14:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
deszkázni is megy veled?mekkora arc:)szerintem ezek után simán vidd el, a családi kapcsolatok fontosabbak mint idegen emberek véleménye,akiket ráadásul az életben nem fogsz többet látni
2010. júl. 26. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
:D Előző elmondta a lényeget, első a család!:)
2010. júl. 26. 15:17
 9/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megmosolyogtattatok. :D Heh, nagy arc. :D Persze nem vigyázni jön ki rám, hanem csak nézni. Elbeszélget ott a lányokkal, akik a pasijukat jöttek ki nézni. Ő meg az unokáját. :DD Nagyon csípik a srácok, a mi szupernagyink. :D Eldöntöttem, nem érdekel más, bemegyek vele. :)
2010. júl. 26. 15:25
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem a húgom fehérneműt /tangát és valami nem tudom mi cicifixet/ kért szülinapra tőlem. "Na, ezzel lepjél meg!"

Megkértem a nagyit /81 éves/, segítsen. Kettesbe elmentünk az Intimissimibe, és ott válogattunk. Képzelhetitek az eladókat Egy szakállas, nagy darab manus, egy törékeny mámi válogat a bugyik közt. A meglepődés csak a húgomnál volt nagyobb.

2010. júl. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!