Ciki bemenni a nagymamámmal a deszkásboltba?
Azt fogják gondolni, hogy milyen jó neked, hogy ilyen fiatalos és rugalmas gondolkodású nagymamád van, akit érdekelnek a deszkás cuccok :)
Ne törődj vele, nem fognak ujjal mutogatni rád, számomra ez egy teljesen természetes élethelyzet.
Anyukámat én rendszeresen viszem magammal olyan helyekre, ahol rámutat pl egy deszkás gatyára és aztán felkiált, hogy nem is tudta, hogy itt vannak női szoknyák is! Aztán amint rám néz, rájön, hogy hülyeséget mondott és hatalmasat röhögünk :)
Nálatok ilyesmi nem fog történni, csak az én anyukám ilyen szórakozott, nyugodtan vidd el a nagymamádat, nem ciki, nem fognak kinézni onnan ;)
Jó vásárlást!
talán azt, hogy a nagymamád vesz neked egy cipőt?
vagy azt, milyen jó fej vagy, h a nagyidat elviszed ilyen helyekre?
Ha nem gyöpös emberek vannak ott akk azt h. jófej mamád van..:D
Ha viszont gyöpösek akkor azt gondolják h. mekkora gyökér vagy a mamádal mész be...
De általában nem gyöpösek vannak ott :D
szerintem nincs ebben semmi gáz. Senki nem fog foglalkozni vele, hogy kivel mész be, csak te izgulsz miatta. Aki meg emiatt megszólna az úgyis csak egy debil hülye lehet. Szóval no para, irány a nagyival a bolt!
Ilyenekben ne is foglalkozz másokkal, ha te jól el vagy a nagyiddal akkor miért ne mehetnél vele...
Nekem a húgom fehérneműt /tangát és valami nem tudom mi cicifixet/ kért szülinapra tőlem. "Na, ezzel lepjél meg!"
Megkértem a nagyit /81 éves/, segítsen. Kettesbe elmentünk az Intimissimibe, és ott válogattunk. Képzelhetitek az eladókat Egy szakállas, nagy darab manus, egy törékeny mámi válogat a bugyik közt. A meglepődés csak a húgomnál volt nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!