Ez vicc, vagy komolyan gondolják? (Balaton tagadók klubja)
Figyelt kérdés
Jót röhögtem a címen is, és az oldal tele van poénokkal. Ugyanakkor belegondoltam, hogy lapos Föld hívők is léteznek, sőt, állítólag több ember hisz abban, hogy Obama egy gyíkember, mint Magyarország teljes lakossága. Ezek után joggal merül fel a kérdés, hogy ez most csak egy vicc, épp az ilyen hülyeség hívők parodizálására, vagy ismét egy baromsággal gazdagodott a repertoár?2020. márc. 26. 00:17
1/17 anonim válasza:
Én az utóbbi 15 évben nem láttam a Balatont.
Nem vagyok benne biztos, hogy még megvan.
2/17 anonim válasza:
Megértem a kétségeidet, de ez egy vicc oldal. Sőt, találkoztam olyanokkal is a neten, akik tagadják a Balaton tagadókat 😀
3/17 anonim válasza:
1# -es Sajnos már nincs meg a Balaton ! Eladták, az utóbbi 10 évben.
5/17 anonim válasza:
Én mindent tagadok, a Balatont is. Ott se voltam.
6/17 anonim válasza:
Ha lenne egy akkora tavunk mint a balaton mindenki odaköltözne...
7/17 anonim válasza:
A Balaton igenis létezik! Van tejcsokisba', étcsokisba', meg bumm ízű is van, de ooolyanot még nem ettem.
:)
8/17 anonim válasza:
viccoldal, és a többi - laposföld, stb is - szarkasztikus viccoldal
9/17 anonim válasza:
Amúgy van Balaton tagadók tagadók klubja, és van Balaton tagadók tagadók tagadók klubja is.
10/17 anonim válasza:
"1# -es Sajnos már nincs meg a Balaton ! Eladták, az utóbbi 10 évben."
de szépen fogalmaztál.
én azt írtam volna, hogy szétlopták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!