A Tinder Gold (6honapos) hogyan vonja a számláról a pénzt, egyben a hat hónapot vagy havonta?
Szóval a Tinder feldobta a Goldot 6hóra 3000/hó-ért. Azt szeretném kérdezni, hogy a Tinder így havonta 3000et ráterhel a számlámra, vagy egyben vonja előre mind a 6 hónapot?
Illetve a kérdés másik fele az lenne, hogy ha most kiválasztom az előfizut, elindítom magyarán, akkor még ma vagy holnap már le is vonja az első hónapot a számlámról?
Előre köszi guys (18/L)
1: Lányként mi a tosznak? :D
2: 3k/hó...az 3k/hó :) nyilván havonta fogja vonni.
Hígul a szakma, úgy érzem :D 18 évesként ilyen fogalomzavarosnak lenni...
23/F
2-es. 1es vagyok. Tehát szerinted 6x3kt (18ezret) levon egyben es akkor 6 honapig gold?
Az onmagaban eleg kedvezotlen dolog lenne, hogy lerántanak 18kval egyben es nem havi 3k ami kb semmi.
De nekem nem volt, szoval ha te tudod akkor ird. Badoon valtottam ki vmi csomagot, ott vicces volt, mert bongeszoben es aplikacioban mas arak voltak, valamint ha kartyaval fizettel v google aruhazbol akkor is mas, de az pl orokre szolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!