Idegen nyelv tanulására alkalmas ismerkedős alkalmazás?
Figyelt kérdés
Olyasmi lenne jo, mint mondjuk a Tinder.
Igaz a Tinder inkabb tarskereso, de eleg hatekony, rengeteg aktiv felhasznaloval. Ami miatt erre a celra hasznalhatatlan, hogy tartozkodasi hely alapjan kinal parokat.
Olyan leginkabb telefonos alkalmazasra lenne szuksegem, amin keresztul gyakorolni tudnam az angol illetve a nemet nyelvet tarsalgas soran.
Engem nem erdekel hogy a chatpartnerem hogy nez ki vagy epp milyen nemu.
Sok alkalmazast kiprobaltam mar, de egyik hely sem volt hatekony.
Sok-sok varakozas utan is maximum 1-2 emberrel tudtam chatelni, azok a beszelgetesek is inkabb laposak voltak...
Van valakinek valami tapasztalata?
Regen az interpals.com volt ilyen nemzetkozi chat oldal, peldaul olyasmi jo lenne
Valaszolat elore is koszonom!
2019. márc. 25. 17:01
2/2 anonim válasza:
Az Interpals ma is létezik, de épp olyan gyökér a felhasználóközönsége, mint évekkel ezelőtt. Kevés az, aki tényleg azért regisztrál oda, mert nyelvet akar gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!