Vajon egy idős nőnek milyen ajándékot vegyek?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs2020. márc. 9. 16:40
2/10 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm, és csak úgy, simán, kedveskedésből.
2020. márc. 9. 17:03
3/10 anonim válasza:
Lábmelegítő, masszírozópárna, csúszásgátló cipőre, tehát valami praktikus dolgot.
4/10 anonim válasza:
Bonbon / virág túl szokásos ajándék lenne?
5/10 anonim válasza:
"Lábmelegítő, masszírozópárna, csúszásgátló cipőre, tehát valami praktikus dolgot."
Ezek azok a kifejezetten tapintatlan "ajándékok", amik mindenkinek rosszul esnek, kivéve, ha kifejezetten KÉRTE ezeket és vagy családtag, vagy nagyon közeli ismerös kapja.
Jó, hogy már nem gombásodás vagy aranyér elleni krémet akarsz javasolni!
6/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen összegben gondolkodsz, vagy milyen alkalomra kell (nagy segítség lenne, ha tudnám!), de mondjuk szép porcelánnak vagy szép terítőnek sokkal jobban örül egy idős ember, mint egy 20 éves.
7/10 anonim válasza:
"szép porcelánnak vagy szép terítőnek sokkal jobban örül egy idős ember, mint egy 20 éves"
Az kérdés, én pl 63 évesen felrobbannék, ha ilyeneket kapnék ajándékba. Anyukám (86 éves) sem rajong ezekért, a legtöbbje úgyis igen giccses dolog.
Meg az sem derült ki eddig, hogy hány éves valakiröl van szó!
9/10 anonim válasza:
Adj neki egy (vázát),vagy valami díszt abból úgysem lehet nagy baj,nem is szükségleti tárgy,és nem valami problémára felhívó + lakás dizájnt is feldobhatja,de szerintem maga már az ajándék adás is örömöt hozhat az illető a hangulatának. (^-^)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. márc. 11. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!