Hogy emlékeztek vissza a '90-es évekre? Mi jut róla eszetekbe?
Valahogy úgy érzem, hogy a '80-as évekig már minden évtizednek meg van a maga kiforrott jellemzése, de a 90-es évek még nem is volt annyira régen, és még nem nagyon hallottam, hogy valaki meglát valamit, és azonnal azt mondja: "jaj ez a 90-es évekre emlékeztet!!"
Mi az, amit ha megláttok vagy meghallotok - legyen az tárgy, épület, stílusjegy, zeneszám, ruhadarab, stb. - amiről azonnal a '90-es évek jutnak eszetekbe?
Nekem pl. ilyen a holdjáró cipő...abból is a Buffalo cipő: az, amelyik fűzős, és a talpának az oldalát ilyen "göröngyök", dudorok "díszítik"
Mi az, amit akkoriban hordtatok/csináltatok, és ma már nevetve, nosztalgiával emlékeztek rá vissza, gondolván, hogy "Jaj de béna volt/de hülye voltam" :)
Jó lenne összehozni egy ilyen listát is, hogy "X dolog, amiből tudod, hogy a 90-es években nőttél fel, vagy akkor volt a tinikorod/fiatalkorod"
Szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, segítenétek? :)
Köszönöm!!
Dallas, Szomszédok, Maksa híradó
Animal cannibals, Manhattan együttes, Scooter, Take That, Hip hop boys, Scatman John, Haddaway
Meg a pics@ nadrág, ami olyan rövid volt, hogy kilógott az ember fél feneke. :)
Tényleg, az Első csók sorozat és a társai. De jó volt.
Biciklisnadrág... utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!