Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy emlékeztek vissza a...

Hogy emlékeztek vissza a '90-es évekre? Mi jut róla eszetekbe?

Figyelt kérdés

Valahogy úgy érzem, hogy a '80-as évekig már minden évtizednek meg van a maga kiforrott jellemzése, de a 90-es évek még nem is volt annyira régen, és még nem nagyon hallottam, hogy valaki meglát valamit, és azonnal azt mondja: "jaj ez a 90-es évekre emlékeztet!!"

Mi az, amit ha megláttok vagy meghallotok - legyen az tárgy, épület, stílusjegy, zeneszám, ruhadarab, stb. - amiről azonnal a '90-es évek jutnak eszetekbe?

Nekem pl. ilyen a holdjáró cipő...abból is a Buffalo cipő: az, amelyik fűzős, és a talpának az oldalát ilyen "göröngyök", dudorok "díszítik"

Mi az, amit akkoriban hordtatok/csináltatok, és ma már nevetve, nosztalgiával emlékeztek rá vissza, gondolván, hogy "Jaj de béna volt/de hülye voltam" :)

Jó lenne összehozni egy ilyen listát is, hogy "X dolog, amiből tudod, hogy a 90-es években nőttél fel, vagy akkor volt a tinikorod/fiatalkorod"

Szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, segítenétek? :)

Köszönöm!!

2010. júl. 24. 00:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
De fura! Tényleg Jónás Rita, pedig én Pap Ritára emlékeztem, nem tudom, miért. :S Vajon mi lett azzal a nővel?? :)
2010. júl. 24. 11:01
 22/32 anonim ***** válasza:
Férjhez ment, szült három gyereket :)
2010. júl. 24. 11:18
 23/32 A kérdező kommentje:
De ma mit dolgozik?
2010. júl. 24. 11:20
 24/32 anonim válasza:
Vasárnap délutáni Disney. :D
2010. júl. 24. 12:21
 25/32 anonim válasza:

Dallas, Szomszédok, Maksa híradó

Animal cannibals, Manhattan együttes, Scooter, Take That, Hip hop boys, Scatman John, Haddaway

Meg a pics@ nadrág, ami olyan rövid volt, hogy kilógott az ember fél feneke. :)

2010. júl. 24. 14:08
 26/32 anonim válasza:
Ja, a Dr Alban-t kifelejtettem
2010. júl. 24. 14:09
 27/32 anonim ***** válasza:

Tényleg, az Első csók sorozat és a társai. De jó volt.

Biciklisnadrág... utáltam.

2010. júl. 24. 14:37
 28/32 A kérdező kommentje:
Ha esetleg még olvassa valaki, eszembe jutott még valami: a Barbie torták :D Legalábbis nekem úgy tűnik, ma már nem divatos...
2010. júl. 26. 17:32
 29/32 anonim ***** válasza:
Űrgammák xd,Vengaboys
2010. aug. 18. 11:16
 30/32 anonim ***** válasza:
Helene és a fiúk című sorozat, Trapéz gatya, Top, videó kazetta, magnó kazetta, walkman, tamagocsi (nem tom hogy írják) olyan ceruza amibe ilyen kis műanyag hegyek voltak és ha elkopott bedugtad a végére, olyan nyaklánc karkötő vagy bokalánc, mintha tetkód lenne xd, klumpa, holdjáró, élénk színek, és még annyi, hogy az emberek sokkal elfogadóbbak voltak, a gyerekek még igazi gyerekek, nem kis felnőttek. a mesék még szépek.
2010. aug. 18. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!