A 14-16 éveseknek mitől lesz olyan borzasztó rossz az élete?
Egyre többet olvasom ettől a korosztálytól, hogy "nekem eddig nagyon sz@r életem volt rengeteget csalódtam".
Kérdésem mégis miben? Mitől lesz valakinek 16 évesen ennyire rossz élete?
Nyilván a büntetőjogi kategóriákat ne soroljuk ide pl akit megerőszakoltak vagy bántalmaztak.
Személyes történeteket kérnék ki miben csalódott 14-16 évesen és mik azok a borzasztó rossz élmények amik miatt ezt lehetne mondani.
Most te valami boomer vagy akinek az a legnagyobb problémája, hogy néhány 14-16 éves hisztizik?
Amúgy 21 éves vagyok és igenis lehetséges az, hogy valakinek 14-16 évesen is egy szenvedés legyen az élete még akkor is, ha valakit nem erőszakoltak meg vagy pedig bántalmaznak.
Kedves 3-as. Ez egy átlag ember élete. Miben rosszabb mint bárki másé?
Tanulni kell lazulás, pia es buli helyett? Pasizás/csajozás helyett? Esetleg az, hogy egyest kap ha nem tanul vagy nem tudd eleget?
De lehet az a gond, hogy nem kapja meg a legújabb ájfon 11est, gucci táskát, LV rucit, mert bár a szülők 12 órát dolgoznak de együtt nem kapnak annyi fizut, hogy akár az egyikre fussa. Ezért szar az életed mert a milliomoscsemetének jut.
Személyes példa:
Kb. 12 éves koromig az iskolában mentek egy-egy ember részéről a folyamatos fizikai bántalmazások, utána kiálltam magamért olyannyira, hogy át estem a ló túloldalára, így 14-16 éves koromig sok rendőrségi ügy is beficcent, emellett 12 éves koromban halt meg faterom, itthon sem volt okés minden. 15 éves koromtól dolgozok suli mellett, ezt viszont én választottam. Csináltam már sok mindent, de legalább motivál abban, hogy tanuljak és vigyem többre, a lehetőségeimhez mérten így is teszek. És ezek csak azok a felszínes dolgok, amiket leírtam ide, mert mindent azért nem akarok kiteregetni mindenkinek :D
Szóval igenis lehet rossz élete egy 14-16 évesnek is, léteznek bőven durvább példák az enyémnél, de általánosságban csak a suli miatt gondolják, hogy rossz életük van meg figyelemhiányosságban szenvednek, így úgy érzik, hogy nincsenek haverjaik, ha meg nincs párkapcsolatuk sem az maga a pokol. :D
18/F
igen gyakorin ez a normális ha még a fiataloknak sincs élete: CSak ez már nem a poroszok kora.
Érdekes a finnek délig vannak suliban max kettőig nincs házi mégis jobbak az eredményeik oktatásban? hm?
átlag ember élete? ja csak a fiatalokat nem droidnak kellene beállitani elég sok folyamat változik ilyenkor a testben, az alvásigény is nagyobb. De ezt nem bírják megérteni itthon. Külföldön kezdődhet 9kor fél10kor a tanítás mégis hamarabb végeznek igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!