Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itthon miért mindenki rpsszind...

Itthon miért mindenki rpsszindulatú és irigy?

Figyelt kérdés

Most érettségizek és utána nyártól megyek ki az egyetemre külföldre (már felvettek).

Alig várom hogy itt hagyjam az országot. Sajnos :( amnyira megkeseredett mindenki,rasszista és rosszindulatú,hogy azt hoszem soha többé nem fogok visszaköltözni ide.:( pedig szeretek a fővárosban élni,szeretem ,mert nagyon szép,de a magaar emberek (tisztelet a kivételnek) undorítóak.:( irigység,rosszindulat stb...

Engem a szüleim nagyon liberális szellemben neveltek,hogy minden ember egyenlő és el kell fogadni egymást stb.

Itthon minden van csak ez nem.....

Sokat gondolkodtam ezen...talán azért van ez,mert kevés a fizetés,az embereknek nincs pénzük azórakozni vagy valami plusra és megkeseredtek.

Nektek mi a véleményetek erről?:)

18L

2020. febr. 5. 06:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jól van akkor :)
2020. febr. 5. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Örülj, hogy felvettek. Nem minden embr rosszindulatú éa nem minden ember irigy. És nem mindneki kárörvendő. Csak biztosan valamit nem úgy tálaltál, nem úgy mondtál és nem olyan kontextusban, nagyképűsködtél és tolakodó voltál más emberek életébe válykáltál és most meg, amikor a saját dolgaidra koncetrálsz a saját rosszindulatod, irigységed vetül vissza rád.
2020. febr. 5. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Visszatértél? Felismerlek a vessző után a szóköz hiányáról :D
2020. febr. 5. 17:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Tessék?
2020. febr. 5. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk a jó is rossz minden esetben, sosem vagyunk semmivel sem megelégedve. Ez nálunk kódolva van.
2020. febr. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!