Miért osztja meg mindenki, ha pl meghalt Niki Lauda?
Figyelt kérdés
Magam is nagy tisztelője vagyok, semmi bajom azzal, ha valaki lerója a kegyeletét vagy hasonló. Sőt a kérdésnek semmi köze Laudához, ez csak egy példa, mivel ez a legfrissebb. Szóval elhunyt egy híresség, hirtelen az instán és a facen azonnal majdnem mindenki kötelességének érzi megosztani. Minek?
(Kiabálós nagybetűvel)
AZT HISZIK, HOGY AMÚGY NEM TUDJA MEG AZ EMBER????
A startlapon, hirstarton vagy bárhol azonnal fenn van egy ilyen hír, tényleg nem értem miért ossza meg boldog boldogtalan. (De ez érvényes bármilyen politikai, közéleti történésre is)
2019. máj. 22. 14:22
1/3 anonim válasza:
Tényleg meghalt, ez komoly? Nem tudtam róla.
2/3 anonim válasza:
Én is a face-en olvastam róla először. És ott tudtam meg, hogy egy rokonom repült olyan gépen, amin Niki Lauda volt a kapitány. Szóval az ilyen személyes emlékek tetszenek.
3/3 lilla64 válasza:
Mert meghalt és most pár napig ez a sláger.Aztán már nem is emlegeti senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!