Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Magyarorsz...

Mi a véleményetek a Magyarországon élő nagy mennyiségű kínairól?

Figyelt kérdés
Úgy általánosságban értem.

2020. febr. 3. 20:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
11%
Nem nagyon hiányoznak ide.
2020. febr. 3. 21:00
 2/25 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
24%
Megkoronáznak minket
2020. febr. 3. 21:03
 3/25 anonim ***** válasza:
0%
Olcsóbbak mint az kormányközeli multiáruházak!
2020. febr. 3. 21:06
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Ázsiait nem láttam még se koldulni, se buszon járni, se árufeltölteni. Van mit tanulnia a magyaroknak..

Ideje lenne a világhoz integrálódnunk!

2020. febr. 3. 21:08
 5/25 anonim válasza:
39%
Hát, én nem sokat látok. többnyire csak kínai üzletekben látok egy-kettőt. Azt nem tudom, hogy papírforma szerint mennyire vannak itt sokan, de látszatra semennyire.
2020. febr. 3. 21:19
 6/25 anonim ***** válasza:
92%

Az kétségtelen, hogy dolgosok. Kicsiny városunkban vasárnaponként a kávézókon kívül mindössze a kínai kajáldák meg egy kínai ruhásüzlet van nyitva.

Viszont a kultúránkhoz igazodhatnának. Nálunk nem szokás a kereskedelemben, a vendéglátásban az a viselkedés, amit ők művelnek néha...kajáldában pult mögül kikiabálva beszélget az asztalnál ülő ismerősével, ruhásüzletben a kasszás kihangosított telefonon beszélget miközben üti be az árut...

2020. febr. 3. 21:24
 7/25 A kérdező kommentje:
5. Meglepődnél, nekem van egy vámos ismerősöm, neki vannak kínai kapcsolatai. Elvitt egyszer egy kínai negyedbe, valahol az Éllessarok közelében. Teljesen kiépített közösségük van, üzletekkel, lakóházakkal, éttermekkel. Én is meglepődtem, mert utcán valóban nem látni őket. De ez egyben kellemes meglepetés is volt, mert ez azt jelenti, hogy legalább dolgoznak, ha nem az utcán vannak. Lakóparkokban szintén egy csomó kínai név van a postaládákon, például a Helikopter Lakóparkban, de ott sem látni őket.
2020. febr. 3. 21:26
 8/25 anonim ***** válasza:
12%
Zavarnak, túl sokan vannak, és ha keverednek velünk, az nem jó. Pedig ők még így is sokkal kevésbé rosszabbak, mint a közel-keletiek, afrikaiak, stb. De én radikálisabb vagyok, gondolom, a többséget nem zavarja, ha lecserélik a népet, vagy mindenféle ősei vannak.
2020. febr. 3. 21:44
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Mondjon bárki bármit, de én imádom őket. Az ázsiai nőkhöz amúgy is erősen vonzódom, de komolyabb kapcsolatot eddig még nem sikerült kialakítanom velük, mivel ritkán keverednek európaiakkal. A fiúkkal sincs semmi baj, normálisak és kulturáltak. Soha nem kiabálnak, nem veszekednek, nem koszosak és úgy általában maximálisan képesek a beilleszkedésre a kulturális különbségek ellenére is. Soha rosszabb kisebbséget, mint a kínaiak! :)
2020. febr. 3. 22:02
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Semmi: élnek, dolgoznak, nem bántanak másokat, a munkamoráljuk tanulandó.
2020. febr. 3. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!