MIért utálja annyi ember a zsidókat?
Nem tudom, utolsó, te hány zsidót ismersz? Nekem a tágabb, de még személyes ismeretségi körömben van vagy ötven, és hát valóban akad köztük ilyen ember is. Egy.
A különbség: én nem állítom, hogy ezek szerint a zsidók 98%-a rendes ember. Légy szíves, néhány történet alapján te se állítsd, hogy általában nem azok.
07:46
Hiába véded annyira őket, egy olyan nép amelyik mindig más nemzeteken gazdaságán parazitulva él, ahelyett hogy letelepedett volna és termelő tevékenységbe kezdett volna mint a többiek. Hát hadnemondjam de faxa emberek lehetnek. Nem beszélve arról, hogy a történelem során azok közé a kisebbségek közé tartozott, akiket sehol sem tűrtek meg mindig mindenhonnan üldözték őket először az arabok azán az oroszok aztán a rómainak aztán a németek. Arról már nem is beszélve hogy most ott lenne a lehetőség Izraelben hogy normális életet éljenek békében élve az arabokkal de ott is csak az ellenségeskedésen a terjeszkedésen mások kiszorításán jár az eszük. Amikor meg velük csinláják ugyanezt sírnak rínak hogy ne tessék má hátrányossan megkülönböztetni.
14:51
Pl aki nem kereskedelemből, hitelezésből él nagyokos! Aki nem csak a kamatokat számolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!