Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MIért utálja annyi ember a...

MIért utálja annyi ember a zsidókat?

Figyelt kérdés
Én sem birom őket, én tudom hogy miért "utálom" őket, de kiváncsi vagyok hogy ki miért?
2010. júl. 21. 14:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, utolsó, te hány zsidót ismersz? Nekem a tágabb, de még személyes ismeretségi körömben van vagy ötven, és hát valóban akad köztük ilyen ember is. Egy.

A különbség: én nem állítom, hogy ezek szerint a zsidók 98%-a rendes ember. Légy szíves, néhány történet alapján te se állítsd, hogy általában nem azok.

2010. júl. 23. 07:46
 22/26 anonim ***** válasza:

07:46

Hiába véded annyira őket, egy olyan nép amelyik mindig más nemzeteken gazdaságán parazitulva él, ahelyett hogy letelepedett volna és termelő tevékenységbe kezdett volna mint a többiek. Hát hadnemondjam de faxa emberek lehetnek. Nem beszélve arról, hogy a történelem során azok közé a kisebbségek közé tartozott, akiket sehol sem tűrtek meg mindig mindenhonnan üldözték őket először az arabok azán az oroszok aztán a rómainak aztán a németek. Arról már nem is beszélve hogy most ott lenne a lehetőség Izraelben hogy normális életet éljenek békében élve az arabokkal de ott is csak az ellenségeskedésen a terjeszkedésen mások kiszorításán jár az eszük. Amikor meg velük csinláják ugyanezt sírnak rínak hogy ne tessék má hátrányossan megkülönböztetni.

2010. júl. 23. 08:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Mit nevezel termelő tevékenységnek? Hogy mást ne mondjak, például akkor nagyapám is élősködött a rendes magyar embereken, mert csak pénzért javította meg nekik a vízvezetéket? Az ő nagyapja tímár volt, az elég termelő? És ne gyere azzal, hogy persze, de ez a kivétel. Nem az.
2010. júl. 23. 14:51
 24/26 anonim ***** válasza:

14:51

Pl aki nem kereskedelemből, hitelezésből él nagyokos! Aki nem csak a kamatokat számolja!

2010. júl. 23. 22:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Azért nem folytattak termelő tevékenységet, mert nem hagyták őket. A legtöbb mesterség régen tiltott volt számukra. Nem mehettek gazdálkodni, mert tilos volt. Nem mehettek kézművesnek, tilos volt. Mi maradt? A kereskedés, meg a bankárkodás lenézett szakmája.
2010. júl. 24. 10:42
 26/26 anonim ***** válasza:
22.18: Az első mondatnál tovább is olvastál? És még van arcod nagyokosozni.
2010. júl. 24. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!