Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MIért utálja annyi ember a...

MIért utálja annyi ember a zsidókat?

Figyelt kérdés
Én sem birom őket, én tudom hogy miért "utálom" őket, de kiváncsi vagyok hogy ki miért?
2010. júl. 21. 14:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Habár igaz, hogy ma a magyarok többsége sem keresztény.
2010. júl. 21. 15:46
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Első: nekem mindehhez semmi közöm. Egyikkel sem értek egyet. 14:47: pénzéhes sem vagyok. Akkor nekem miért a k*rva anyámat? Én miért vagyok g*ci zsidó? Elmesélitek? Engem miért utáltok? Mit csináltam? Hallgatom.
2010. júl. 21. 15:57
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Hát ahogy valaki írta , igen rengeteg maygar származású sztár kimenekült zsidó pl: Adrian Brody , Rachel Weisz , Tony Curtis stb.

Nekem az egyik rokonom (dédimnek a férje) családja is zsidó volt. Úgy , hogy nem értem mi a baja mindenkinek velük. Ők is maqyarok , csak másik vallással. Most ezért utáljuk pl: az evangélikusokat , mert nem egy a vallásunk?

2010. júl. 21. 18:52
 14/26 anonim ***** válasza:

14.35, 14.43:

Szerintem meg azután amiben Európában részük volt egyáltalán nem csoda, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak egy kicsinyke földdarabért. Szerintem te sem jönnél ide szívesen, és taposnád a földet, amiben az őseid megkínzott porai vannak. A másik meg, elárulom neked, hogy a Rotschildok egy csomó területet felvásároltak arrafelé, és igen, az arabok elfogadták a pénzt, majd elmentek, csak rájöttek, hogy ha mindenkit uszítanak, akkor visszakaphatják ezeket az eladott földeket. Egyszerű, így megmarad a pénz is, sőt föld is lesz. És azért azt se felejtsük el, hogy a zsidók nem fotózkodnak a hulláikkal, ellenben az arabok nagy örömmel, mondván nekik milyen rossz. Szerintem a külvilágnak (beleértve engem is, még mielőtt a nyakamnak ugranátok) fogalma sincs arról, hogy mi van ott pontosan, mindent a média dönt el. A zsidóknak meg nem túl jó a PR-juk.

Azért mondtam, hogy felesleges Gázával dobálózni, mert a sok mélymagyar ezt hozza fel, de amúgy, mint már mondottam, nem tudják, hol van Palesztina, nem tudják kik azok a palesztinok, azt se tudják, hány vallás keveredik ott. Minek hoznak fel olyat, amiről semmit sem tudnak? Meg akkor ne árpádsávba bugyolálják magukat, hanem csatlakozzanak szépen a palesztin ellenálláshoz.

14.43-nak plusz: Az a baj, hogy az olyan megmozdulások, amikor szlovákiai szlovákok mennek ki az utcákra megmutatni, hogy ők azok, akik együtt tudnak élni a magyarokkal, és szerintük jó ez így, nem kell marni egymást, sosem kapnak nagy hírverést. Pedig van ilyen. Én együtt tudnék élni egy szlovákkal. Ha ő is velem. Szerintem nem mindegy egyes szlovák írta alá a trianoni békeszerződést.

2010. júl. 21. 21:33
 15/26 anonim ***** válasza:
18:52: en irtam azt, hogy a legtobb magyar hiresseg zsido szarmazasu es a magyarok nagy resze szeret azzal villogni, hogy ez az orszag tobb Nobel dijast adott, mint a legtobb nagy nemzet egyuttveve. Akkor ezek az emberek mind magyarok, de maskor csak budos zsidok nekik. En ezt tartom kiakasztonan ketszinu viselkedesnek. Azzal viszont nem ertenek egyet, hogy a zsido mivolt csak a vallasra terjed ki. Az nem olyan, mintha valaki evangelikus, mert a zsidoknak meg van a sajat kulturajuk, nyelvuk, tortenelmuk. Az egy nep. Az evangelikus meg nem kulonallo nep. De ettol fuggetlenul nem ertem, hogy aki magyarul beszel, Magyarorszagon szuletett, magyar allampolgar es magyarnak vallja magat, az miert nem magyar mas szemeben. Inkabb tanulni kellene a zsidoktol, mert a zsidok tobbsege nagyon jol kepzett, okos ember. Ez nem genetika, hanem neveltetes kerdese, mert a zsidok sokkal jobban ertekelik a tudast, mint a legtobb mas nep. Nem veletlen, hogy minden Nobel-dijasunk zsido szarmazasu. Talan nem artana atvenni toluk azt, hogy a legjobbra torekedjen az ember, tanuljon es akkor nem kellene irigykedni. Ezt ugy mondom, hogy en katolikus vagyok es nem tudok zsido felmenokrol. Szoval nem ertem, hogy miert kell lenezni mast csak azert, mert mas. Ez a baj a vallasokkal. Megosztjak az embert. A mi katolikus papunk is lenezi az evangelikusokat, a tobbi protestanst, mig protestansokat is ismerek, akik utaljak a katolikusokat. Vallasos emberben miert nincs tolerancia, mikor epp ez lenne a lenyege? (marmint, hogy nem iteljuk el az embert foleg nem ilyen alapjan)
2010. júl. 21. 21:38
 16/26 anonim ***** válasza:
Aki ismeri őket az tudja miért, aki meg nem annak ugysem lehet így elmagyarázni.
2010. júl. 22. 07:33
 17/26 A kérdező kommentje:

az egy dolog hogy ismerek 1-2 zsidót és nembirom vagy éppen semmi bajom nincs vele. de én arra voltam kiváncsi hogy miért utálja mindenki? mert ez nem azért van mert..

"-nézzd már egy zsidó... mi lenne ha mától utálnánk az egész zsidót?

-Te ez jó ötlet.

-Ugye, akkor én utálom őket.

-Én is.

-Megverjük?"

2010. júl. 22. 08:39
 18/26 anonim ***** válasza:
21:38 én vagyok 18:52. Van aki népileg zsidó , van aki vallásilag. Én most vallásilagról beszéltem. Az én dédim ( igaz mostoha) családja is zsidó volt (vallásban). Hát igen nagy kétszínűség , h most utálni kell a másikat azért amilyen.
2010. júl. 22. 09:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Kérdező ez tökéletes levezető volt. Igen, Kelet_ Európában nagyjából ilyen séma szerint gondolkodnak az emberek...
2010. júl. 22. 10:34
 20/26 anonim ***** válasza:

08:39

Azért, mert a zsidókra jellemző hogy alamuszik, kapzsik haszonlesők más embereken átgázolnak. Persze vannak kivételek. Viszont egy népet a RÁJUK JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK ALAPJÁN ítélünk meg. Ez nem csak a zsidókkal, hanem a többi néppel is így van. Ezért van az hogy a zsidókat nem szeretik. Ettől még lehet valaki rendes zsidó.

2010. júl. 22. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!