MIért utálja annyi ember a zsidókat?
Hát ahogy valaki írta , igen rengeteg maygar származású sztár kimenekült zsidó pl: Adrian Brody , Rachel Weisz , Tony Curtis stb.
Nekem az egyik rokonom (dédimnek a férje) családja is zsidó volt. Úgy , hogy nem értem mi a baja mindenkinek velük. Ők is maqyarok , csak másik vallással. Most ezért utáljuk pl: az evangélikusokat , mert nem egy a vallásunk?
14.35, 14.43:
Szerintem meg azután amiben Európában részük volt egyáltalán nem csoda, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak egy kicsinyke földdarabért. Szerintem te sem jönnél ide szívesen, és taposnád a földet, amiben az őseid megkínzott porai vannak. A másik meg, elárulom neked, hogy a Rotschildok egy csomó területet felvásároltak arrafelé, és igen, az arabok elfogadták a pénzt, majd elmentek, csak rájöttek, hogy ha mindenkit uszítanak, akkor visszakaphatják ezeket az eladott földeket. Egyszerű, így megmarad a pénz is, sőt föld is lesz. És azért azt se felejtsük el, hogy a zsidók nem fotózkodnak a hulláikkal, ellenben az arabok nagy örömmel, mondván nekik milyen rossz. Szerintem a külvilágnak (beleértve engem is, még mielőtt a nyakamnak ugranátok) fogalma sincs arról, hogy mi van ott pontosan, mindent a média dönt el. A zsidóknak meg nem túl jó a PR-juk.
Azért mondtam, hogy felesleges Gázával dobálózni, mert a sok mélymagyar ezt hozza fel, de amúgy, mint már mondottam, nem tudják, hol van Palesztina, nem tudják kik azok a palesztinok, azt se tudják, hány vallás keveredik ott. Minek hoznak fel olyat, amiről semmit sem tudnak? Meg akkor ne árpádsávba bugyolálják magukat, hanem csatlakozzanak szépen a palesztin ellenálláshoz.
14.43-nak plusz: Az a baj, hogy az olyan megmozdulások, amikor szlovákiai szlovákok mennek ki az utcákra megmutatni, hogy ők azok, akik együtt tudnak élni a magyarokkal, és szerintük jó ez így, nem kell marni egymást, sosem kapnak nagy hírverést. Pedig van ilyen. Én együtt tudnék élni egy szlovákkal. Ha ő is velem. Szerintem nem mindegy egyes szlovák írta alá a trianoni békeszerződést.
az egy dolog hogy ismerek 1-2 zsidót és nembirom vagy éppen semmi bajom nincs vele. de én arra voltam kiváncsi hogy miért utálja mindenki? mert ez nem azért van mert..
"-nézzd már egy zsidó... mi lenne ha mától utálnánk az egész zsidót?
-Te ez jó ötlet.
-Ugye, akkor én utálom őket.
-Én is.
-Megverjük?"
08:39
Azért, mert a zsidókra jellemző hogy alamuszik, kapzsik haszonlesők más embereken átgázolnak. Persze vannak kivételek. Viszont egy népet a RÁJUK JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK ALAPJÁN ítélünk meg. Ez nem csak a zsidókkal, hanem a többi néppel is így van. Ezért van az hogy a zsidókat nem szeretik. Ettől még lehet valaki rendes zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!