Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan youtube felhasználóval aki mindenféle kisebbségnek adja ki magát (miközben nem az) és uszítja az embereket?

Figyelt kérdés
Már próbáltam flagoltam egy párszor a videóit, meg szerintem más is de a YouTube le se szarja...
2010. júl. 21. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Például egyet lehet kuncogni rajta.
2010. júl. 21. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

semmit.

ha a cigány bármikor magyarnak vallhatja magát büntetlenül (és a bűncselekményeket magyarként követheti el), akkor gondolom ennek az ellenkezője is megengedett.

2010. júl. 21. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló nagyon +1
2010. júl. 21. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
...csak tudnám, ki rágódik azon, hogy egy önzésben bűnözésig fajult pofa oda tartozónak vallja-e magát, ahol született és élt végig, vagy annak, amire a bőrszíne egyébként is utal? Kik kattognak ilyeneken? Egyszerű, hagyományos, igazi magyar gyakorlatiasság súg ilyet, hogy inkvizítorkodni kéne? Átfogalmazom: törvények és jog, vagy netántán a becsület diktál, amikor eldől: KI MIT TESZ?
2010. júl. 24. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!