Mit lehet csinálni egy olyan youtube felhasználóval aki mindenféle kisebbségnek adja ki magát (miközben nem az) és uszítja az embereket?
Figyelt kérdés
Már próbáltam flagoltam egy párszor a videóit, meg szerintem más is de a YouTube le se szarja...2010. júl. 21. 12:19
1/4 anonim válasza:
Például egyet lehet kuncogni rajta.
2/4 anonim válasza:
semmit.
ha a cigány bármikor magyarnak vallhatja magát büntetlenül (és a bűncselekményeket magyarként követheti el), akkor gondolom ennek az ellenkezője is megengedett.
4/4 anonim válasza:
...csak tudnám, ki rágódik azon, hogy egy önzésben bűnözésig fajult pofa oda tartozónak vallja-e magát, ahol született és élt végig, vagy annak, amire a bőrszíne egyébként is utal? Kik kattognak ilyeneken? Egyszerű, hagyományos, igazi magyar gyakorlatiasság súg ilyet, hogy inkvizítorkodni kéne? Átfogalmazom: törvények és jog, vagy netántán a becsület diktál, amikor eldől: KI MIT TESZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!