Kit érdemes cosplayelnem?
Az igazság szerint kettő férdi karakteren gondolkodom, mind a kettőt le cosplayelem, de azon hondolkozom kit érdemesebb. A nyári konra megyek ki, tudom hol van az még, de egyszeeűen nem tudok dönteni, hogy a Young Black Jack-ből Hazama Kuroo vagy a Detroit:Become Human-ból Gavin reedet.
Azt izélom, hogy Hazama könnyebben cosplayelhető és előbb azt kéne megpróbálnom, de Gavin sem annyira nehéz. Ti kit ajánlanátok?
Úgy mellékesen lány vagyok😂
Már eldöntöttem melyik legyen, csak egy darabig dilemmáztm a dolgokon és végül Kuro mellett döntöttem.
Hát,hármas, az a fogalmazás dolog neked sem sikerült valami jól:D
Szerintem amíg te sem tudsz egy értelmes mondatot összerakni,addig ne kötekedj;)
A kerdésre válaszolva: Szerintem Gavin,de csak mert a jatekot is imádtam:D
Egyebkent en sem vagyok oda ezért a cosplay dologert,de nem értem minek kell így parasztkodni,mint az első két válaszoló(akiknek a válaszait fura módon leszedték,nem is értem miért🤔)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!