Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kit érdemes cosplayelnem?

Kit érdemes cosplayelnem?

Figyelt kérdés

Az igazság szerint kettő férdi karakteren gondolkodom, mind a kettőt le cosplayelem, de azon hondolkozom kit érdemesebb. A nyári konra megyek ki, tudom hol van az még, de egyszeeűen nem tudok dönteni, hogy a Young Black Jack-ből Hazama Kuroo vagy a Detroit:Become Human-ból Gavin reedet.

Azt izélom, hogy Hazama könnyebben cosplayelhető és előbb azt kéne megpróbálnom, de Gavin sem annyira nehéz. Ti kit ajánlanátok?

2020. jan. 4. 23:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem tudom eldönteni Hazama Kurot a Young Black Jackből vagy Gavin Reedet a Detroit:Become Humanból cosplayeljem le először.
2020. jan. 5. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy mellékesen lány vagyok😂

Már eldöntöttem melyik legyen, csak egy darabig dilemmáztm a dolgokon és végül Kuro mellett döntöttem.

2020. jan. 5. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
Jaj anyám. Folagmazni is meg kéne.
2020. jan. 5. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát,hármas, az a fogalmazás dolog neked sem sikerült valami jól:D

Szerintem amíg te sem tudsz egy értelmes mondatot összerakni,addig ne kötekedj;)

A kerdésre válaszolva: Szerintem Gavin,de csak mert a jatekot is imádtam:D

Egyebkent en sem vagyok oda ezért a cosplay dologert,de nem értem minek kell így parasztkodni,mint az első két válaszoló(akiknek a válaszait fura módon leszedték,nem is értem miért🤔)

2020. jan. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!