Ezen a TikTokon mit éreznek a 13 - 25 éves lányok?
Figyelt kérdés
Mikor rázzák a feneküket meg simogatják magukat mindenhol? Ez a trend meg a divat? Aztan a sok hulye meg csorgatja ezek utan a nyálát. Ok hogy szépek aláírom.2019. dec. 29. 22:41
1/5 anonim válasza:
Nagy hülyeség. Értelmesebb videókat is lehetne tolni, amin valami értelmeset csinálnak. Az én barátnőm ilyen, 200-1000 nézőt simán összehoz a semmiből (nem hirdeti sehol).
2/5 anonim válasza:
Igen, ilyeneken nevelkedik ez a generáció, erre tanítják őket a neten és a tévében.
3/5 Balogh Bence 2019 válasza:
mindig ezt csinálták, csak most a közösségi terek átköltöztek a fizikaiból virtuálisba. elmentél volna diszkóba 30 éve, ugyanezt láttad volna.
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Mi a problemad? Pontosan ahogy irtak attol meg hogy nem kerul fel valahova "razzak" egymasnak magukat, lanyoknak, fiuknak.
a szepet meg kell mutatni.
szerinted a kozel es tavol keleten jobb a helyzet? Ott ahol a szepet elrejtik? Nem ott sokkal rosszabb
akkor melyik a jobb? Es mi is lehet a problema?
5/5 anonim válasza:
Vannak kivételek... Én pl sosem ráztam magam TikTokon meg nem is simogattam magam. De amiket látok ott az undorító. Néha már én szégyenlem magam a sok hülyeleány miatt... Kb minden 3.videóban valami alulöltözött ku*va rázza magát. Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!