Mi lenne a kérdésed?
Figyelt kérdés
Melyik szerinted az a kérdés amire senki nem tudja a választ? Csak épkézláb kérdést tehetsz fel.Ne olyat,hogy a földön hány homokszem található stb stb.Már sok kérdést tettem fel ezen az oldalon és mindig kaptam rá választ. Nos , te mit kérdeznél ?2019. dec. 26. 11:49
2/9 anonim válasza:
Valaki megkerdezte itt vagy 2 napja, hogy allatfaj el a Foldon. Sztem erre se lehet valaszolni. Vagy mondjuk mi a pi utolso szamjegye. Nyilvan ehyeb matematikai kerdesek kozott is van egy csomo amire nem lehet valaszolni. Vagy pl van a Foldin kivul mas civilizacio is? Millio ilyen kerdes van
4/9 A kérdező kommentje:
Newm értitek a kérdésem. Biztos Ó Héberül kérdeztem és ezért a nem értés.Akkor úgy kérdezzem,hogy melyik az a kérdés amit feltennétek amire nem tudnának válaszólni.Miből mennyi van és a matek kilőve ebben a témában.Igy sem lettem értelmesebb??? Én biztos ilyen menthetetlen fél agyalágyult materializálodott egyén lehetek. Nézzétek el nekem.
2019. dec. 26. 12:18
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Hányat fingottam idén? Senki nem tudja, még én sem.
7/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 ilyen?
pl.:
miert eppen ugy gyartottak le valamit ahogyan? Vagy ilyen sem jatszik? Mert ebbol is tul sok lenne
te sem tudsz feltenni ilyen kerdest? mert lathatod szerintem masok sem
de miert lenne jo?:D
8/9 anonim válasza:
A senki, az ember lehet csak? Szóval van 8 milliárd ember az elméleti válaszolásra s ne tudjon rá válaszolni?
Nem tudok olyan lényegi kérdést se, amire ne tudnék valami épkézláb választ adni, ami helyes is, nemhogy olyat, amire senki se tudna....
Sajnálom.
9/9 anonim válasza:
Miért hagyjuk elpusztulni a földet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!