Hogy lehetne megakadályozni a cigányok mértéktelen, rohamos szaporodását?
Szerintem most már sehogy!! Nekik van 5-6.
Nekünk 1-2
Számolj!
Nekünk is egy gyerekünk van tesót akartunk-sajnos nem merjük bevállalni.A lányomért meg megszakad a szívem,hogy egyedül kell lennie:--((
Ilyenkor annyira mérges vagyok!
Mert mi ugye dolgozunk és akárhogy is számolgattuk,nem engedhetjük meg magunknak,hogy ne dolgozzak.
Plusz a gyerek lassan iskolás-tehát egy vagyon.Mert ugye nekünk nincs ingyen a tankönyv st...stb...
Bocs,hogy kitörtem de utálom ezt a helyzetet:-(((
Úgy kell átalakítani a szociális rendszert, hogy ne érje meg nekik. Amíg a gyerekből élnek, miért ne szaporodnának? Tisztán bebizonyosodott, hogy ők teljesen és összehasonlíthatatlanul mások, mint mi. Nincsenek ambícióik, nem akarnak többek lenni, különben már rég felzárkóztak, beilleszkedtek volna. Olyan, mint ha ez két ország lenne. Egy harmadik világbeli, és egy fejlett nyugati.
Szó szerint:
17:03!
Az tény hogy kéne a magyar emberek szaporodását normalizálni, de ha nincs meg a normális életkörülmény, ahova lehet gyereket szülni, akkor minek gyerek. A legtöbb huszonéves inkább megy és tanul szerez egy diplomát amit kivághat a kukába, mert csak minimálbérért kap munkát itthon. Vagy pedig kimegy külföldre, ott él kint 10 - 15 évig, megszedi magát és vagy haza jön vagy nem. Ha haza jö n akkor is csak 35-40 éves kor körül kerül szóba a gyerek akkor is csak egy. Az még rá tesz egy lapáttal, ha úgy jön haza, hogy nincs párja vagy itthon próbál boldogulni és nem talál senkit. Így én sem vállalnék gyereket, ha magamat sem tudom eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!