Szerintetek is vannak olyan emberek akiknek nem áll jól a "csúnyabeszéd"?
Figyelt kérdés
végülis annyira nem csúnya,mert mindennap halljuk,de másnéven hogyan mondjam?:D
pl. amikor valaki elkezd baz_megozni és olyan kellemetlenül érzem magam,mert ő ilyet mond,pedig nem is illik hozzá.
de van akinek kifejezetten jól áll:
pl.: az egyik fiú osztálytársam: ő mindig mondja,hogy baz_meg[név]! és az olyan vicces,meg az ő szájából jobban hangzik.
nektek mi a point of view-otok?
2010. júl. 19. 10:49
1/4 anonim válasza:
Az álláspontomra gondolsz? Senkinek nem áll jól.
2/4 anonim válasza:
hát őtőle már sokszor hallottad és megszoktad a másik meg nem sokszor mondja amúgy énis tudom mire gondolsz téll vkinek nemáll jól:)
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel: Senkinek sem áll jól a csúnya beszéd.
Mindig jól fel is húzom magamat, amikor olyan beszélgetéseket hallok, amiben több a kifütyülni való rész, mint a vállalható szavak.
4/4 anonim válasza:
Egy kicsit bővítem a kérdéskört, ha nem baj. Ma volt egy élményem:egy buszmegállóban megláttam egy gyönyörű arcú leányt, annyira szépet, amilyet csak álmodni tud az ember. Néztem, és akkor rágyujtott. Egy világ összedőlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!