Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem ír vissza facebookon...

Miért nem ír vissza facebookon? Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek ma van a szúletésnapja. Felköszöntöttem tisztességesen ahogy szokás és azóta nem reagált semmit! Csak látta.
2019. nov. 18. 14:12
 1/3 anonim válasza:
100%

Lehetséges az, hogy van élete, a valódi világban?

Tudod, család, meló, hobbi,... és nem 12 éves, 0-24-ben telefontnyomkodó csicska?

2019. nov. 18. 14:31
 2/3 anonim válasza:
100%
Soha nagyobb problémád ne legyen az életben.
2019. nov. 18. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Első ! Valoszinű igazad van ! Csak elmondom neked akárhányszor fennt vagyok a fèszbukon ő is fennt szokott lenni ! Néha van az hogy nincs ! Szóval attol hogy mert van saját élete ahogy te írtad attol még egy pár másodpercet szánhatna rám nem ??? Vagy az a pár másodperc is horrorian időveszteség??? én megtiszteltem azzal hogy felköszöntöttem születésnapja alkalmából ő meg annyit nem írt hogy KÖSZÖNÖM !! A legbosszantó hogy még látta is !! Különben nem ő az egyetlen aki ilyet csinált ! De innentöl kezdve megválogatom hogy kinek irjak vagy kit köszöntsek fel bármilyen alkalomból is !ha engem leszarnak akkor én miért ne tegyem ezt vissza fele?? Na ennyit erről !!
2019. nov. 18. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!