Miért nem tudják elfogadni otthon, hogy már új életem van külföldön?
Mindig azt mondják, évente 2-3-szor minimum érdemes hazautazni a rokonokhoz, barátokhoz.
Legalább 2-3 hétre nyáron.
Így viszont nincs pénzem máshova utazni akár Európán belül, akár azon kívül.
Sajnos ahol felnőttem falun abból már bőven eleget láttam. Nem vagyok rá kíváncsi amiatt menekületem el onnan.
Hogy lehet rászoktatni a rokonokat arra, hogy saját életem van és nyáron nekem nem a falu a nyaralás, hanem a tengerpart?
De ők akkor milyen jogon mennek el máshova nyaralni?
Tőlem azt várják egy napot se nyaralhassak, csak hazamenjek. (Minden megspórolt pénzem arra menjen.)
Ők meg közben azért bőszen utaznak...
"De ők akkor milyen jogon mennek el máshova nyaralni?
Tőlem azt várják egy napot se nyaralhassak, csak hazamenjek. (Minden megspórolt pénzem arra menjen.)"
Túl sokat nézel ki a rokonokból. Ők nem számolgatják, neked mire van időd meg pénzed. Az a te dolgod. Ők látni szeretnének téged minél gyakrabban, mert hiányzol nekik. Továbbá feltételezik hogy felnőtt ember vagy és be tudod osztani magadtól is az idődet.
Nyilván tévednek, ha itt vergődsz.
De a lehetőség adott. Megmondod, hogy csak két évente mész Mordorba, és akkor sem mindig hozzájuk. Pont.
Légy férfi, növessz tököt (ha nő vagy, akkor csak elméletben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!