Aki jól öltözött diplomás az miért nem köszön?
Üdvözlök mindenkit!
Aki olyan pozícióban dolgozik, hogy az a munka amit ő végez az szép ruhával és diplomával végezhető, akkor az miért nem köszön a munkahelyen annak aki szintén fontos munkát végez de nem kell a munkájához diploma és szép ing?
Az illem nem diploma és jól öltözöttség kérdése.
Amúgy én sem köszönök mindenkinek, mert akkor másból sem állna a napom.
Ez nem így van. Lehet, hogy van nálatok egy-két bunkó, de attól még nem minden diplomás ilyen, minden munkahelyen.
Én még a hajléktalannak is megköszönöm, ha pl. előreenged az ajtón. Pont ma történt a postán :) És teljesen jól elbeszélgetek a portástól kezdve, a takarítóig bárkivel. És ez jellemző a legtöbb emberre, akit ismerek.
Jaj istenem... figyi, elhiszem, hogy te vagy a világ legjobb embere, meg minden... de nem is tudjuk, mi történt! Apád? Tesód, haverod? Ismerősöd? Barátod? Vagy csak egy random idegen?
Komolyan, undorító, mikor a csórik ujjal mutogatnak arra, akinek volt esze hozzá, hogy keményen megdolgozzon azért, ahol most van. Lehet, csak lehúznád őt, és ezért kerül bármiféle kontaktust veled, nem gondolod?
4-es! Nincs bennem semmi különös, jól kijövök a kollégáimmal. Nem rokonom vagy ilyesmi az illető csak egy munkahelyen dolgozunk.
Azt hiszem a válaszod második felében minden benne van, amire kíváncsi voltam és Te jól rávilágítottál a lényegre. Azt hiszem értem: Ha valaki valamit elért, akkor az nem jól veszi ki magát ha nála tanulatlanabbakkal, vagy társadalmilag az általa beállított mércén lejjebb álló személyekkel kommunikál vagy velük mutatkozik. Erre eddig nem gondoltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!