Valaki javasol valamit erre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, s van egy 15 éves srác akivel jól összehaverkodtunk, mert a nővére szintén egy jó ismerősöm. Az lenne a kérdésem, mivel én vidéki vagyok, ő meg Budapesti, s nekem elég rossz a közlekedés, 4 kor már haza kell indulnom délután, s valami jó , tartalmas és olcsó program kéne. Ő még annyira sincs kreatív mint én , tehát nekem marad a szervezés. Magamhoz nem tudom elhívni, biciklizni sem akarunk most menni, mert az már volt a múlthéten, úgy volt hogy elmegyünk a nagymamájához, de lemondtam, nem akarok tolakodó lenni. Valaki ajánljon légyszi valami jó és tartalmas programot mert ma estére el kéne dönteni!! Köszi.2010. júl. 18. 13:41
2/3 anonim válasza:
Menjetek el inni :D az rossz nem lehet
3/3 anonim válasza:
Pizzazo? Az meg nem etterem kategoria arban, de kozben tudtok egy jot beszelgetni vagy mutassatok be egymast a haverjaitoknak es ugy mar tobb ember konnyebb tud szorakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!