Milyen felekezetbe menjek, ami kicsit világiasabb, lazább?
Egyrészt nem értek egyet. A világon a vallásos emberek kb. 99%-a nem betért, hanem egyszerűen folytatja a hagyományt, aüibe beleszületett. Egy csoportidentitást sajátít el a családjától.
Másrészt meg lehet, hogy nem volt ez egyértelmű, de nem kértem erről véleményt. Azért írom ezt, mert te már a második vagy, aki ezzel jön. Mintha nem értenétek a kérdést. Nem azt kérdeztem, hogy hol találok olyanokat, akik az én szám íze szerint értelmezik a Bibliát, hanem hogy milyen közösségek vannak, amelyek kellően nyitottak akár vallással ismerkedő emberekre is.
A világon a vallásos emberek kb. 99%-a nem betért, hanem egyszerűen folytatja a hagyományt,
nos azok nem vallásosak, csak ahogy írod, hagyományt folytatnak- arra meg ott vannak a hagyományőrző egyesületek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!