Hogy mondjam el a barátomnak, hogy nagyon rossz verseket költ, és borzalmas történeteket ír?
Én is írok. Szerencsésnek érezhetem magam, hogy bennem nem lehet kifogást találni. Viszont ha valaki lefikázta volna egy írásom, holt biztos megsértődtem volna, mivel én is meg voltam győződve róla, hogy nagyon jól írok. (bár lehet ebben a sok pozitív kritika is szerepet kapott)XD
Hány éves ez a lány? Úgy könnyebb javaslatot tenni, ha tudjuk.
Nem lehet benned kifogást találni, mi, utolsó? Te nem találsz, gondolom. És nincsenek olyan őszinte barátaid, mint a kérdező.
Kérdező: mondd meg neki, hogy nem tetszik, amit ír. Ha megsértődik, hadd sértődjön.
Mondd meg neki őszintén, de próbáld meg ne bunkón.
Nem is baj, ha ír, vagy költ, de ha ez akar lenni és tényleg ennyire gáz, akkor lehet mást kellene találni. Szóval ne lebeszélni próbáld meg róla, hanem hogy inkább magának alkosson csak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!