Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen Oroszország és az...

Milyen Oroszország és az ottani élet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak szimplán kiváncsi vagyok hogy milyen Oroszország és milyenek az ottani emberek, az élet? Csak számomra vannak kicsit elzárkózva?

2019. okt. 26. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Van pár város ahol viszonylag jól meg lehet élni, magasabb a GDP, pl Moszkva, Szentpétervár, Vlagyivosztok, Szocsi..

De az ország nagy része borzasztóan le van szakadva, rengeteg az alkoholista, és kb afrikai szintű a várható élettartam

2019. okt. 26. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Leviathán c. filmet. Az körülbelül jól bemutatja.
2019. okt. 26. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézz youtube videókat a vidéki Oroszországról, döbbenetes a kontraszt a metropoliszok világa és azok közt.

pl. Volcsanszk a legkisebb orosz város, ahol van villamos. csak ha úgy végignézed, nem vágysz oda kb. mint a vidéki Magyarország a 90-es évek elején

https://www.youtube.com/watch?v=2tH4d79V5eo

2019. okt. 26. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: nagyon érdekes a videó. Nem tudsz még hasonlókat javasolni? (Gyermekkorom világa idéződött fel benne).
2019. okt. 27. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4-es! Milyen téma érdekelne? Van egy rakás videó Oroszországról a youtubeon, ott is vannak helybeli videósok, akik temérdek anyagot töltenek föl, és jól bele lehet mélyedni a valódi orosz vidékbe, én aki közlekedésmániás vagyok nyilván az ottani vonatokról, villamosokról, buszokról, autópályákról nézek videókat, de találsz másról is. Csak valamennyire tudni kell oroszul.

Van egy angol utazós youtuber, ha nem megy az orosz bizonyos Bald and bankrupt, aki sok videót csinál Kelet-Európából Fehéroroszország, Moldávia, Ukrajna, Oroszország kevésbé felkapott részeiről, némelyik döbbenetes, hogy itt van pár száz kilométerre pl. a transznyisztriai videói. Ha ez, amit linkeltem tetszett azokat imádni fogod.

2019. okt. 28. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az a baj, hogy nem tudok oroszul. Elsősorban közlekedéses videókat néznék vagy bármilyet, ami bemutatja az elmaradottságot.
2019. okt. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!