Macskarap kérdése:
Tudnátok írni hunglish kifejezéseket? Mert mostanában sűrűn halok ilyeneket és nem értem a jelentésüket?
Figyelt kérdés
Pl: kruzolgtni
Rokkolni
Hajpolni
Stb. Megírnatok a jelentésüket és írnátok még ha tudtok?
2019. okt. 12. 08:03
1/4 anonim válasza:
Fullos.. Gondolom arra használja a korosztályom, hogy valami nagyon jó, vagy valaki jól néz ki, de rosszul vagyok ettől a szótól :D
2/4 anonim válasza:
Hypeolni- túlságosan is felkapni valamit (valamit egekig magasztolni, nagyon menőnek mutatni)
“Nagy hype van körülötte”- nagyon felkapott
Kruzolgatni- cruise= sétálgatni
Rokkolni gondolom rockolni, így meg már tudod hogy a zenével kapcsolatos- bár ezt még nem hallottam ebben a formában
Még hunglish kifejezések:
- gangelni: barátokkal együtt lógni valahol
- stalkolni: kémkedni; lekövetni valakit
- crusholni: valakinek tetszik valaki pl.: “crusholom xy-t”- ebben az esetben xy tetszik nekem
Most több nem jut eszembe, bocsánat.
4/4 anonim válasza:
spanom -> barátom
fel vagy spanolva? -> itt valami olyasmi, hogy nem bírsz magaddal, be vagy szózva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!