Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen szlengek, illetve...

Milyen szlengek, illetve kifejezések azok amiket szerintetek illik tudni a fiataloknak a világunkban?

Figyelt kérdés
Sokszor kellemetlen ha mondanak neked valamit es nem tudod hogy mit jelent...felsorolnátok pár ilyet amit erdemes lenne tudni?

2019. szept. 26. 18:17
 1/4 anonim válasza:
100%

Mármint olyan szlengek, amiket a mai fiatalok használnak?

Adom - amikor egyet értesz valakivel. Így tudnám ezt le írni.

Pacek - nagyon jó. Meg dicsérsz valamit. Pl: ez nagyon Pacek lett.

Dilo - igazából ezt nem pont mindenki használja, de sokan igen.

Pl: héj Dilo de jól nézel ki.

Hang vagy... - amikor valamit akarnak, hogy megcsináld. (ilyen mered vagy sem feeling)

Pl: hang vagy ki kiabálni, hogy szerelmes vagy xy-ba.

És ha nem meri, akkor azt mondja hogy: igen, hang vagyok.

2019. szept. 26. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!😀
2019. szept. 27. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én most a "kajak" szóval találkoztam, ami ugye megerősíti az említett dolgot. Kérdésként is használják.

- Mocsok jó ez a süti 👌👌🍓🍰

- Ja, kajakra jó 😍😍😍

- Lehajoltam vmiért erre nem beverem a fél fejemet az asztalba?? Még az orrom is vérzett xdd

- Lol kajak? Xdd 😮😥🤣🤣🤣👌👌👌

Majd a napokban még keresgélek neked :D De ha van lelkierőd hozzá, olvasgass kommentszekciót a YT-n, ott lehet bőven ilyeneket találni. :D

2019. szept. 28. 05:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom😀
2019. szept. 30. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!