Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy azt mondja,9/11 az amerikai kormány műve volt?
Elnézést, de te egy szakértő vagy, aki minden nyomot megvizsgált? Én sem gondolom, hogy a kormány műve volt, de igazából nem tudhatjuk biztosan. Ne hidd, hogy mindent őszintén megosztanak a néppel.
Kicsi OFF: Azért van nagy titkolózás az UFO-k körül, mert azok valójában kísérleti repülők. Jóhogy nem fogják bevallani, hogy mindenkit megfigyelnek, lehallgatnak, manipulálnak,stb.
Nyilván nem fekete vagy fehér a helyzet.
Lehet, hogy tudtak róla, de hagyták, mert igen jól jött. Lásd az utána történt változásokat.
Vagy részben tudták, vagy még esetleg irányították is... lehet választani. Az biztos, hogy nem 100% az ő művük volt, de nem is 0%
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy előtte más volt a világ.
Ha egészen nyilvánvaló bizonyítékokba is botlottak esetleg, hogy merénylet készül, nemigen hitte volna el senki.
Olyanképpen, mintha a Parlament épületét érné fenyegetés:
- Elmész te a francba, ki robbantana és mi a fenéért? - kérdezték annak idején.
Ma már jobban ugranak az ilyen dolgokra, sokszor akkor is, ha beugratás.
A közelben lévő harmadik épületről nekem az a véleményem, hogy az alagsori építményei nem bírták a hatalmas rengést, a mélygarázsok, mert hiszen iszonyatos rengések lehettek a borzalmas erejű becsapódáskor, amikor a másik két építmény teljes tömege a földre zuhant, bár nem vagyok statikus, csak gépész, de ott is a gyors, nagy erejű, de rövid idejű ütések okoznak végzetes anyagszerkezeti változást, törést, a nyomást, feszítést kibíró anyagoknál.
A hatalmas terhelés alatt lévő acélrúdra egy nagy ütést mérve el lehet azt törni, szóval én egyáltalán nem kételkedem abban, hogy terroristák műve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!