Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tortenik az...

Szerintetek mi tortenik az ongyilkossag utan?

Figyelt kérdés
Felreertesek elkerulese erdekeben elmondom,hogy en egy nagyon boldog ember vagyok,nem akarok ongyilkos lenni,pusztan csak erdekel mas emberek velemenye az ongyilkossag utanrol,hogy mi lesz!
2019. szept. 2. 23:09
 1/4 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
85%
Rendőrségi eljárás, hogy valóban öngyilkosság történt-e, aztán ugyanaz, mint egy normális halálesetnél: adminisztráció, temetés, hagyatéki eljárás, gyász.
2019. szept. 3. 06:26
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Az amit az 1-es válaszoló leirt,legalábbis ami a hozzátartozókat illeti.

Hogy vele utána mi lesz,azt nem tudjuk.Még egy se jött vissza,hogy elmondja.

Egyszer olvastam egy olyan könyvet,hogy az öngyilkosok lelke egy ideig bolyong,vagyis"hazajár" mert nem találja a helyét.De én nem hiszek ebben.

2019. szept. 3. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanaz. A valóság ennél összetettebb, minthogy önmagába egy bizonyos kis tényezőcske változtasson. Az egész körülménynek lesz egy együttes eredménye, önmagában nem változtat, hogy valaki öngyilkos-e.
2019. szept. 3. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
54%

Az gyilkossagot kovet el, ha sajat magad olod meg az is gyilkossagnak számit.

Meg van írva:Kint maradnak a gyilkosok, hazassagtorok, bálványimâdók, részegesek , hazugok, kéjelgõk stb. az Isten országából részük az örök halál=örök megbánás, gyötrelem helye.

Ne hallj meg Jézus Krisztus nélkűl, fogadd el a megváltást az örök élet ajándékát amíg tart a ma mert nem tudod késõb , holnap lesz-e lehetõséged megtérni

2019. szept. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!