Félek este kimenni az utcára egyedül, van még így valaki?
Általában a kutyámat szoktam levinni este 10 óra körül de mindig a séták rövidre sikerednek mivel borzasztóan félek. Szokott lenni nálam paprika spray is de így is bennem van a félelem. Van mikor már annyira félek kimenni a sötétbe hogy elkezd reszketni a kezem és kitör belőlem a sírás. Van valaki hasonló helyzetben? Valami tanács?
16/Lány
Sajnos neked van is rá okod, ha csak nem nagy a kutyád.
Talán az önvédelem tanulása segítene.
3. válaszoló: igen sajnos igaz :/
4. válaszoló: nem a 10 óráról van szó hanem a sötétségről és ha ennyire nem tudod felfogni akkor neked kell segítség nem nekem ;)
5. válaszoló: igen pont az a baj. az a sok vadállat ember akik képesek kitámadni :/ talán az önvédelmi cikkeket és videókat átnézem hátha segít és köszönöm a válaszod! :)
Van mikor már annyira félek kimenni a sötétbe hogy elkezd reszketni a kezem és kitör belőlem a sírás.
Erre irtam a pszichiatert. Ugyhogy hiaba irod hogy segitseg kene nekem, egyelore nem en bőgök a sötetben.
Szerintem vidd előbb sétálni a kutyát ha ez megoldható.
Én se szeretek az utcán sétálni sötétben.. Egyedül meg aztán pláne.. nagyon félek, tiszta para vagyok még a lépcsőházunkban is, csak akkor nyugszom meg ha már bezártam magam mögött az ajtót.
És sajnos a félelem nem alaptalan. Nagyon sok ilyen sztorit lehet hallaniahol nem jól sültek el a dolgok pedig csak egy esti séta volt.
Nem te vagy beteg ez normális. Sajnos.
Próbláj előbb lemenni vele, vagy vkivel esetleg a családból ha mindenképp csak ekkor megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!