Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félek este kimenni az utcára...

Félek este kimenni az utcára egyedül, van még így valaki?

Figyelt kérdés

Általában a kutyámat szoktam levinni este 10 óra körül de mindig a séták rövidre sikerednek mivel borzasztóan félek. Szokott lenni nálam paprika spray is de így is bennem van a félelem. Van mikor már annyira félek kimenni a sötétbe hogy elkezd reszketni a kezem és kitör belőlem a sírás. Van valaki hasonló helyzetben? Valami tanács?

16/Lány

2019. aug. 28. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos neked van is rá okod, ha csak nem nagy a kutyád.

Talán az önvédelem tanulása segítene.

2019. aug. 28. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
kistestű a kutyám :/
2019. aug. 28. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Én se szeretek este 10 után odakint tekeregni, ilyen nulla közbiztonság mellett. Ráadásul a hazai jogrendszer is a bűnözőt védi.
2019. aug. 28. 22:13
 4/7 anonim válasza:
91%
nem biztatni akarlak arra hogy este 10 utan ne jarj kint az utcan, de jogos a felelmed. olyan allatok vannak kint neha az utcakon.. szerintem ha nagyon ideges vagy ne lepj ki! nyugtasd magad es legy pozitiv, tegyel egy lepest affele, hogy megis csak kimenj. ne engedd hogy a felelem legyozzon. ha van nalad spray az mar szuper. javaslok egy kis onvedelmi cikket vagy videot nezni. remelem tudtam segiteni .16/l
2019. aug. 28. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:

3. válaszoló: igen sajnos igaz :/

4. válaszoló: nem a 10 óráról van szó hanem a sötétségről és ha ennyire nem tudod felfogni akkor neked kell segítség nem nekem ;)

5. válaszoló: igen pont az a baj. az a sok vadállat ember akik képesek kitámadni :/ talán az önvédelmi cikkeket és videókat átnézem hátha segít és köszönöm a válaszod! :)

2019. aug. 28. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
11%

Van mikor már annyira félek kimenni a sötétbe hogy elkezd reszketni a kezem és kitör belőlem a sírás.

Erre irtam a pszichiatert. Ugyhogy hiaba irod hogy segitseg kene nekem, egyelore nem en bőgök a sötetben.

2019. aug. 28. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem vidd előbb sétálni a kutyát ha ez megoldható.

Én se szeretek az utcán sétálni sötétben.. Egyedül meg aztán pláne.. nagyon félek, tiszta para vagyok még a lépcsőházunkban is, csak akkor nyugszom meg ha már bezártam magam mögött az ajtót.

És sajnos a félelem nem alaptalan. Nagyon sok ilyen sztorit lehet hallaniahol nem jól sültek el a dolgok pedig csak egy esti séta volt.

Nem te vagy beteg ez normális. Sajnos.

Próbláj előbb lemenni vele, vagy vkivel esetleg a családból ha mindenképp csak ekkor megoldható.

2019. aug. 28. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!