A nudista és a naturista között van valami különbség?
szerintük van, de nyilván nincs, mindegyik az exhibicionista vágyait éli ki most már legális formában
sztem nagy kár volt engedélyezni egyáéltalán nudista strandokat, campingeket, ráadásul kisgyerekekkel járnak oda és persze ideális hely a "gyönyörködésre" pedofilbácsiknak is
na engem mindig kiakaszt amikor ezt olyan nagy természetességgel igyekeznek az emberre erőltetni, holott beteges MAGAMUTOGATÁS, ennyi
nekem ez a véleményem, ill nem csak nekem, sztem egy borzalom, hogy még hivatalosan is létezhet ilyen
engem ez annyira felháborít h már sokszor gondolkodtunk egy nagy aláírásgyűjtésen a bezárásuk érdekében
nem elég fertő ami ezen kívül is van ??
A nudista kimegy a strandra mert meztelenkedni AKAR. Akár divatból, akár heccből, akár fogadásból a haverok miatt, akár csajozni stb.
A naturista akár otthon is meztelenkedik a kertben, mert a testét annak természetes formájában "használja". Van némi különbség.
Első: ő nem a nudista és a naturista közt tett különbséget, hanem a nudista és NATURALISTA közt. Ha egy kicsit jobban figyeltél volna, a rendőrfőnök először azt értette, hogy naturalista, ezért azt hitte, hogy művész szülei vannak. De ő naturistáról beszélt.
A többit pedig már elmagyarázták a többiek.
igen igen tudom... de monta azt is h a naturista merőben más a nudistáktól tom hogy volt vágom a dolgot:)
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!