Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nudista és a naturista...

A nudista és a naturista között van valami különbség?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 23:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
43%
Áh a true bloodban volt ilyen a sorozatban...és még Sam(vagy h hivták a bártulajt)monta is h van különbség...de h mi már nemtom:D
2010. júl. 12. 23:10
 2/14 A kérdező kommentje:
HE?!
2010. júl. 12. 23:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nudista örül, hogy meztelenül lehet, a naturista pedig tudatosan meztelen, de ő is örül ennek.
2010. júl. 13. 00:25
 4/14 anonim ***** válasza:
21%

szerintük van, de nyilván nincs, mindegyik az exhibicionista vágyait éli ki most már legális formában

sztem nagy kár volt engedélyezni egyáéltalán nudista strandokat, campingeket, ráadásul kisgyerekekkel járnak oda és persze ideális hely a "gyönyörködésre" pedofilbácsiknak is

na engem mindig kiakaszt amikor ezt olyan nagy természetességgel igyekeznek az emberre erőltetni, holott beteges MAGAMUTOGATÁS, ennyi

nekem ez a véleményem, ill nem csak nekem, sztem egy borzalom, hogy még hivatalosan is létezhet ilyen

2010. júl. 15. 10:36
 5/14 anonim ***** válasza:
10%

engem ez annyira felháborít h már sokszor gondolkodtunk egy nagy aláírásgyűjtésen a bezárásuk érdekében

nem elég fertő ami ezen kívül is van ??

2010. júl. 15. 10:38
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem lenne nudista strand, akkor mindenhol ott lennének a nudisták. Szerintem meg poén, te meg prűd vagy.
2010. júl. 15. 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

A nudista kimegy a strandra mert meztelenkedni AKAR. Akár divatból, akár heccből, akár fogadásból a haverok miatt, akár csajozni stb.

A naturista akár otthon is meztelenkedik a kertben, mert a testét annak természetes formájában "használja". Van némi különbség.

2010. júl. 15. 16:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Első: ő nem a nudista és a naturista közt tett különbséget, hanem a nudista és NATURALISTA közt. Ha egy kicsit jobban figyeltél volna, a rendőrfőnök először azt értette, hogy naturalista, ezért azt hitte, hogy művész szülei vannak. De ő naturistáról beszélt.

A többit pedig már elmagyarázták a többiek.

2010. júl. 15. 21:47
 9/14 A kérdező kommentje:
10:38-nak... te fürödtél már valaha életedben meztelenül egy tóban, tengerben? Szerintem annál jobb érzés nincsen. Ami meg az ilyen strandokat illeti, szerintem igenis jó, hogy van egy hely az ilyen embereknek. Nem örülnél, ha lógó tökű embereket látnál magad előtt flangálni a normális strandon, míg eszed a főtt kukoricát... ha rosszul vagy az ilyen helyektől, rohadtul nem kell a közelükbe menni. Egyáltalán nincsen olyan sok belőle, hogy lépten-nyomon beleütközz egy meztelen emberbe.
2010. júl. 16. 08:04
 10/14 anonim válasza:
100%

igen igen tudom... de monta azt is h a naturista merőben más a nudistáktól tom hogy volt vágom a dolgot:)

első voltam

2010. júl. 17. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!