Ti hol vesztek textil zsákot a bevásárlásokhoz?
Figyelt kérdés
Nézegettem neten, 1500-3000 Ft darabja. Szerintem ez iszonyú sok egy összevarrott, valószínűleg maradék anyagdarabért (+ pár perc munka). Főleg úgy, hogy 6-8 darab biztosan kellene.
Gondolkoztam, hogy kézzel megvarrom, de anyagom sincs, és lehet, hogy nem is lenne tartós.
2019. aug. 7. 23:05
11/12 Metionin válasza:
Én mosózsákokat vettem amikor akciós volt. Semmi súlya nincs és könnyen tisztítható.
12/12 anonim válasza:
Szia. :) Én az első kettőt kézzel varrtam régi függönyből és "majd jó lesz valamire" szalagokkal. Aztán a párom is meglepett néhány textil zsákkal amit a csomagolás mentesben vett. De még a Spar-ban is vettünk egy hármas csomagot. Az átlátszót használjuk zöldségnek és gyümölcsnek, a pékárunak pamutot, ami nem hálós.
Még van itthon anyagom, és szerintem kérek kölcsön egy varrógépet és megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!