Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hol vesztek textil zsákot...

Ti hol vesztek textil zsákot a bevásárlásokhoz?

Figyelt kérdés

Nézegettem neten, 1500-3000 Ft darabja. Szerintem ez iszonyú sok egy összevarrott, valószínűleg maradék anyagdarabért (+ pár perc munka). Főleg úgy, hogy 6-8 darab biztosan kellene.

Gondolkoztam, hogy kézzel megvarrom, de anyagom sincs, és lehet, hogy nem is lenne tartós.

2019. aug. 7. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Varrógéped nincs? Tényleg nem bonyolult egy ilyen szatyrot megvarrni. Kezdő gyakorlatnak is jó. Én egy rossz lepedő használható részeiből varrtam az elsőt (béna lett, de használható), de ugyanilyen jó a sarkainál már nagyon rongyos takaróhuzat, ágytakaró (ha olyan az anyaga), függöny. Ami macerás egy kicsit, az a szatyor füle, ha nagyon belejönnél a szatyorgyártásba, érdemes egy ferdepánt-készítőt beszerezni.
2019. aug. 7. 23:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de nincs varrógépem.
2019. aug. 7. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossmannban van textil bevásárló szatyor 600 forintért.
2019. aug. 8. 01:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Zsákra gondolok. :) Műanyag zacskót helyettesíteni.
2019. aug. 8. 01:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nem az a lenyeg, hogy feltetlenul textilzsakot hasznalj. Ha van otthon muanyag zacskod akkor NE DOBD KI hanem haszonsitsd ujra es mindig ugyanazt vidd, hogy a boltba ne kelljen ujat venni.

[link]

2019. aug. 8. 02:14
 6/12 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Veszel olcsó konyharuhát, félbehajtod, 2 oldalát összevarrod.
2019. aug. 8. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan fajta könnyű kis zsákocskára gondolsz, amibe a pékárut meg a zöldséget lehet tenni?

(Amúgy a gyári zsákokat szerintem nem maradék anyagból csinálják, mert macerás lenne nekik a sok dirib-darab kezelése. Az emberi munka mindig pluszköltség.)

Olyat nem tudom, hol lehet venni, de szerintem azért ilyen drága, mert még nem terjedtek el ezek a kis zsákok. Pár év, és ezer forint lesz a tízes csomag a kínaiban. Én úgy csinálom, hogy többször használom ugyanazt. A Sparban a pékárus papír zacskókat is többször szoktam használni, és mindig leragasztom az új vonalkódcímkével a régit, hogy nehogy összezavarja a pénztárost.

2019. aug. 8. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a közeli méteráruban vettem maradék függönyanyagot. Az 1mx140cm volt 400 ft. Sima egyszerű..lett belőle 2 kenyeres zsák, 2 nagyobb krumplis-hagymás és 4 kicsi. A húzóját regi szalagból, madzagból csinaltam. Én varrógéppel varrtam, de amíg nem volt, kézzel varrtam mindent. Igaz úgy 2 estes program, de nem nagy ördöngősség. Biztos talalsz egy nagynénit, unokatesót aki megvarrja-ha nincs kedved. Az anyagot szerezd be.
2019. aug. 8. 15:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én magamnak varrtam maradék függönyből, így gyakorlatilag ingyen készült el, de ha anyagot kellett volna venni hozzá, akkor is pár száz forintból kijött volna több darab. Be kellene szállnom a zsákbizniszbe :D

Biztos van olyan ismerősöd, akinek van varrógépe, ha veszel anyagot, sokkal olcsóbban megvarrja, mint amennyiért rendelnél.

2019. aug. 8. 16:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. :)
2019. aug. 8. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!