Ti hol vesztek textil zsákot a bevásárlásokhoz?
Nézegettem neten, 1500-3000 Ft darabja. Szerintem ez iszonyú sok egy összevarrott, valószínűleg maradék anyagdarabért (+ pár perc munka). Főleg úgy, hogy 6-8 darab biztosan kellene.
Gondolkoztam, hogy kézzel megvarrom, de anyagom sincs, és lehet, hogy nem is lenne tartós.
Szia. Nem az a lenyeg, hogy feltetlenul textilzsakot hasznalj. Ha van otthon muanyag zacskod akkor NE DOBD KI hanem haszonsitsd ujra es mindig ugyanazt vidd, hogy a boltba ne kelljen ujat venni.
Olyan fajta könnyű kis zsákocskára gondolsz, amibe a pékárut meg a zöldséget lehet tenni?
(Amúgy a gyári zsákokat szerintem nem maradék anyagból csinálják, mert macerás lenne nekik a sok dirib-darab kezelése. Az emberi munka mindig pluszköltség.)
Olyat nem tudom, hol lehet venni, de szerintem azért ilyen drága, mert még nem terjedtek el ezek a kis zsákok. Pár év, és ezer forint lesz a tízes csomag a kínaiban. Én úgy csinálom, hogy többször használom ugyanazt. A Sparban a pékárus papír zacskókat is többször szoktam használni, és mindig leragasztom az új vonalkódcímkével a régit, hogy nehogy összezavarja a pénztárost.
Én magamnak varrtam maradék függönyből, így gyakorlatilag ingyen készült el, de ha anyagot kellett volna venni hozzá, akkor is pár száz forintból kijött volna több darab. Be kellene szállnom a zsákbizniszbe :D
Biztos van olyan ismerősöd, akinek van varrógépe, ha veszel anyagot, sokkal olcsóbban megvarrja, mint amennyiért rendelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!